Haberler

Şansal Büyüka'dan Ödül Alan Acun Ilıcalı Anısını Anlatırken Duygusal Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Altın Kelebek Ödül Töreninde Şansal Büyüka'dan ödül alan Acun Ilıcalı duygusal anlar yaşadı. Büyüka ile anısını paylaşan, Ilıcalı'nın gözleri doldu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pazar akşamı akşam Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. En İyi Yarışma Ödülü'nün kazanan Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, ödülünü ustası Şansal Büyüka'da alınca duygusal anlar yaşadı.

"O GÜNÜ HİÇ UNUTMAM"

Şansal Büyüka'nın hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Acun Ilıcalı, "12. Altın Kelebek'im. Ekibimle gurur duyuyorum. Ben bir muhabirken Şansal Abi beni kaçırttı. Uçaktan indik, 'Şansal Abi seni tranfer etmek istiyor.' dediler. Amokachi yanımdaydı. 'Kim arıyor' diye sorunca ben 'Beni başka kanala tranfer etmek istiyorlar' dedim. '10 milyonluk futbolcuyum, kimse beni gece yarısı transfer etmedi. Şimdiki maaşının 10 katını iste' dedi. Şansal abi de 'Senin uzun zamandır peşindeyim, kısmet bügüneymiş." dedi. O günü hiç unutmam diyerek duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şansal Büyüka Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Bekirx:

Acun ismini duyunca neden beynimde $ sembolü beliriyor ?!?

10
3
yanıtYanıtla
kendisini tebrik ederim ülkemiz için gur:

ülkemiz için gurur verici seni canı gönülden kutluyorum bende katımmak isterdim

5
7
yanıtYanıtla
Sert adam:

Bu şahıstan şüpheliyim???

7
2
yanıtYanıtla
trader06:

Ünlüler de heyecanlanıyomuş lan

4
3
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bu yaptığı Proğramlar cehenneme gitmen için yeterde artar acıların çocuğu acun.

4
3
yanıtYanıtla
alivelideli:

türk ve müslüman halkini uyutmak bos vakit gecirmesi icin tutulan kiralik katilgibi resmen zehirliyor müminleri gencleri

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title