Haberler

Şanlıurfaspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 27.haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Çok istememize rağmen rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık" dedi.

Bu maçı kazanmak istediklerini ancak yapamadıklarını belirten Çetiner, "bugün kazanmak istiyorduk. Seyircimize güzel şeyler yaşatmak istiyorduk. Çok istememize rağmen rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık. Futbolcularımız son derece iyi ve disiplinli oynadılar. Genelde top bizde kaldı. Son hareketleri yapamayınca gol atamadık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. 4 oyuncumuzun takımın içerisinde olmaması kötü oldu" diye konuştu.

Seyircinin gösterdiği tepkiyi de değerlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner taraftara seslenerek, "sporda takımların seyircileri kendilerine sahip çıkanlardır. Seyircimiz, takımın yanında olsunlar, onlara destek versinler. Sevgi göstersinler. Sahadaki yorgun insanlara baskı kurmasınlar. Şanlıurfaspor taraftarı sporcuların yanında olsunlar. Hep beraber olursak başaramayacağımız iş yok" ifadelerini kullandı.

Son haftalarda Şanlıurfaspor'un sürekli yenilmesi ve de beraber kalmasından dolayı küme düşme tehlikesinin bulunması konusuna da değinen Çetiner şöyle konuştu:

"Küme düşme tehlikesinden bahsedemeyiz. Daha önümüzde 7 maç var. Bu takımın kalitesi oralara layık değil. Takımın performansında ciddi bir gelişme var."

Şanlıurfaspor futbolcusu İbrahim Yavuz ise bu maçın kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşma olduğunu ancak başaramadıklarını söyledi. Yavuz, "Puan almaya gelen bir takım vardı. Bu tür maçlarda oynamak zordur. Disiplinli olmak zorundaydık. Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık golü bulabilirdik. Ama olmadı. Önümüzde kritik maçlar var Şanlıurfaspor'u layık olduğu yerlere götürmek zorundayız" dedi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise yaptığı açıklamada kazanmak için geldiklerini ancak sonucun istedikleri gibi gitmediğini söyledi. Tok, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"Arkadaşlar kazanmak için inanılmaz mücadele ettiler. Puan almak için gelmiştik. Galip gelmek için çok iyi olacaktık. Ama olmadı. Bundan sonra çok daha iyi bir takım olacağız."

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un futbolcusu Hakan Çevik ise; "Zor bir deplasmana geldiğimizin farkındaydık. Düşme potasında olduğumuz için alacağımız her bir puan bizim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor İbrahim Yavuz Raşit Çetiner Şanlıurfaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title