Haberler

Şanlıurfaspor Kulübü İkinci Başkanı Kırmızı Açıklaması

Şanlıurfaspor Kulübü İkinci Başkanı Nihat Kırmızı, PTT 1. Lig'de Balıkesirspor'u 2-0 yendikleri maçının hakemi Kutluhan Bilgiç'i, kararları nedeniyle eleştirdi.

Şanlıurfaspor Kulübü İkinci Başkanı Nihat Kırmızı, PTT 1. Lig'de Balıkesirspor'u 2-0 yendikleri maçının hakemi Kutluhan Bilgiç'i, kararları nedeniyle eleştirdi.

Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, elde ettikleri galibiyete, futbolcuları Veli Kızılkaya'nın kırmızı kartla oyun dışında kalması nedeniyle sevinemediklerini söyledi.

Takımlarının lehine bir penaltının verilmediğini, Veli Kızılkaya'nın da ilk yarının son dakikasında yanlış bir kararla kırmızı kartla oyun dışında kaldığını savunan Kırmızı, hakem Bilgiç'i Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Merkez Hakem Kurulu'na şikayet edeceklerini belirtti.

Nihat Kırmızı, "Böyle bir hakemi sahalarda görmek istemiyoruz. Geçen sezon Deniz Çoban bizi şampiyonluktan etti ancak sonunda hakemliği bıraktı, Türk futbolu kurtuldu. Ancak bu yıl yeni hakemler karşımıza çıkıyor. Kutluhan Bilgiç gibi hakemleri sahada görmekten utanıyoruz. Yönetim olarak yasal haklarımızı arayacağız. Bu kadar yönetimi kötü olan kişilerin maç seyretmemesi bile gerekir" ifadelerini kullandı.

Kırmızı, "futbolcuların gösterdiği üst düzey performansla hem rakibi hem de hakemi yendiklerini" kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Kutluhan Bilgiç Veli Kızılkaya Balıkesirspor Şanlıurfaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title