Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, engellilerle bir araya geldi.

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, engellilerle bir araya geldi.

Yosunkaya, Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, engellilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Toplantının ardından yaptığı açıklamada Yosunkaya, engellileri sadece belli günlerde yılın belli haftalarında hatırlamanın doğru olmadığını belirterek her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Her insanın bir engeli adayı olduğunu ifade eden Yosunkaya, " Bizim engelli bireylere bakış açımız sadece belli günlerde yılın belli haftalarında engellileri hatırlamak, engellilerle bir araya gelmek değil. Her zaman, her vakit engelli bireylerin yanında olduğumuzu toplantı vesilesi ile hatırlatmak istedik. Arkadaşlarımızın bir takım istek ve önerilerini dinledik. İnşallah imkanlar dahilinde bu sıkıntıları giderme noktasında yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum. Arkadaşlarımızın her türlü sıkıntı ve problemlerinde gerek bizzat gerekse dernek başkanımız aracılığıyla iletecekleri her konuda yardımcı olacağız." dedi.

Gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakam Yosunkaya'ya teşekkür eden Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efeakdoğan, "Bugün ne 16 Mayıs Engelliler Haftası ne de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Kaymakam Beyden böyle bir talebin gelmesi bizim için ayrı bir gururdur ve bize verilen bir değerin göstergesidir. Bu güzel ve samimi toplantıdan dolayı camiam adına teşekkür ederim." diye konuştu.

Halfeti Kaymakamı Albayrak'ın mahalle ziyaretleri

Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, Argıl, Erikli, Yukarı ve Aşağı Göklü mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Albayrak ile beraberindekiler, Argıl Mahallesi'nde Şimşek ailesine taziye ziyaretinde bulundu, başsağlığı diledi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Albayrak, talepleri dinledi. Erikli Mahallesi'ndeki İlkokulu ziyaret eden Albayrak, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Kaymakam Albayrak, Aşağı ve Yukarı Göklü mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Akçakale Halfeti Argıl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title