Haberler

Şanlıurfa'da AK Parti'li 4 Milletvekili Tebrikleri Kabul Etti

Şanlıurfa'da, 22 Temmuz Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Seçilen 4 Milletvekili, Tebrikleri Kabul Etti.

Şanlıurfa'da, 22 Temmuz Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilen 4 milletvekili, tebrikleri kabul etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından organize edilen tebrik programı, Şanlıurfa Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Seçimlerde AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili seçilen 9 kişiden Sabahattin Cevheri, Müfit Yetkin, Ramazan Başak ve Mustafa Kuş katıldı. Törende bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Ekinci, "1.5 aylık bir maratonun sonunda partimizden 9 Milletvekili çıktı. Şanlıurfa'da partimizin aldığı oy oranı yüzde 58'dir. Bu tabloyu biz değil, Şanlıurfalılar

çıkardı. Bundan sonra bu 9 arkadaşımıza büyük sorumluluklar düşecek. Seçmenlerimiz, 'bizden oy istediniz, hizmet sırası sizde' diyecektir. Partimiz, 2002 Genel Seçimleri'nde Şanlıurfa'da yüzde 23, 2004 yılında Belediye Başkanlığı Seçimleri'nde yüzde 41, 22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri'nde ise yüzde 58 oy aldı. Bütün teşkilatlarımıza ve Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili seçilen Sabahattin Cevheri, Müfit Yetkin, Ramazan Başak ve Mustafa Kuş tebrikleri kabul ederken, diğer 5 milletvekilinin programa işleri nedeniyle katılamadığı öğrenildi.

(FÖ-FÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title