Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Şanlıurfa yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Şanlıurfa adaylarının aldıkları oy oranları belirlendi. Şanlıurfa ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarında. Bugün Şanlıurfa için sandığa giden vatandaşlar, Şanlıurfa Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Şanlıurfa seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Şanlıurfa'da kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar...

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Şanlıurfa Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adına AK Parti'den Zeynel Abidin Beyazgül yarıştı. SP'den Sabahattin Cevheri, DSP'den Hasan Erçelebi, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı için aday oldu. Sandıklar açıldı ve Şanlıurfa için 31 Mart Yerel Seçim sonuçları açıklanmaya başladı. Yerel seçim sonuçlarına göre sandıkların %97.76'sının açıldığı Şanlıurfa'da Zeynel Abidin Beyazgül % 60.72 oy aldı. Sabahattin Cevheri'nin aldığı oy ise % 36.33olarak kayıtlara geçti.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Şanlıurfa'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Şanlıurfa'da 2014'de yerel seçimlerde BDP adına Osman Baydemir, AK Parti adına Celalettin Güvenç, MHP adına Mustafa Kemal Saraçoğlu aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre AK Parti'den Celalettin Güvenç % 61.63 oy oranı ile Şanlıurfa Belediye Başkanlığı'nı kazandı. BDP'den Osman Baydemir ise % 30.54 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu % 2.38 oy oranı ile 3. sırada yerini aldı.

ŞANLIURFA İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Şanlıurfa Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şanlıurfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title