Haberler

Sandıklı'nın Beyaz Bayrak Gururu

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları Tarafından Okullarda Temiz ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Başlatılan Beyaz Bayrak Kampanyası Çerçevesinde Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde Sandıklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Beyaz Bayrak Almayı Hak Etti.

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından okullarda temiz ve sağlıklı bir çevre için başlatılan beyaz bayrak kampanyası çerçevesinde Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde Sandıklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu beyaz bayrak almayı hak etti.

Bayrağı göndere çekilmesi için düzenlenen törende konuşan Okul Müdür Erol İleri, Afyonkarahisar il genelinde bine yakın okul ve kurum içinde 12 okulun beyaz bayrak almaya layık görüldüğünü belirterek, okul olarak üç aylık çalışma azmiyle beyaz bayrağı Sandıklı'ya kazandırdıkları için gururlu olduklarını vurguladı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından kazanılan beyaz bayrak, öğrencilerin alkışları arasında Sandıklı Kaymakamı Adnan Kayık tarafından göndere çekildi. Kaymakam Kayık, öğrencilerden temizlik ve hijyeni temsil eden beyaz bayrağı korumalarını isteyerek tebrik etti.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Kayık, okul Müdürü Erol İleri'ye plaket verdi.

(SY-ŞT-Y)

12.01.2007 18:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title