Haberler

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Çubukçu, Sandıklı ilçesini ziyaret ederek ilçede inşaatı devam eden Kur'an kursunda incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Çubukçu, Sandıklı ilçesini ziyaret ederek ilçede inşaatı devam eden Kur'an kursunda incelemelerde bulundu.

İlçede yapımına 2016 yılı ağustos ayında başlanan ve 5 kat olarak inşası devam eden Hafızlık Eğitim Merkezi'ni inceleyen Kabukçu'ya İlçe Müftüsü Davut Çalışkan tarafından bilgiler verildi.

Kursta yatılı ve gündüzlü Kur'an kursu hizmeti verileceğini aktaran Çalışkan, bünyesinde 4-6 yaş Kur'an kursu bulunacağını belirtti.

Kabukçu, hayırsever vatandaşların teveccühleriyle Sandıklı'ya yakışır günümüzün şartlarına uygun modern bir Kur'an kursu yapılacağını belirtti.

Sandıklı'da ilçe müftüleri toplantısı

İdari ve mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, hizmette verimliliği artırmak ve 2017 Mevlid Kandili hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla Sandıklı Müftülüğü'nün ev sahipliğinde aylık ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Müftülük Toplantı Salonu'nda Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer ile Afyonkarahisar'ın ilçe müftüleri katıldı.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser ve İlçe Nüfus Müdürü Erdal Özer, müftülüklerin nikah kıyma yetkisi konusunda toplantıya katılanlara bilgiler verdi.

İdari ve mesleki konularda bilgi alışverişi yapıldığı toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Davut Çalışkan Şükrü Kabukçu Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title