Haberler

Sandıklı'da Kaza 2 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde kamyon ve TIR'ın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde kamyon ve TIR'ın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Sandıklı İlçesi Menteş Köyü yakınlarındaki kaza saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Antalya istikametine seyreden 48 yaşındaki Mustafa Başpınar idaresindeki AR 54 EYM yabancı plakalı TIR aynı yöne giden 42 yaşındaki Gürsel Kanat'ın kullandığı 16 HAM 38 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyon şarampole devrildi. Kazada araç şoförleri çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesiyle gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yararlılar ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunan Mustafa Başpınar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yandan kaza nedeniyle Afyonkarahisar- Antalya karayolunda yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yol tek yönlü olarak 1 saat trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinden sonra trafik normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Başpınar Sandıklı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title