Haberler

Sanatçı Sabahat Akkiraz'dan gündem olacak Mescid-i Aksa yorumu

Güncelleme:

İsrail polisinin Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere müdahalesi ile başlayan gerginlik can kayıplarının meydana geldiği saldırılara dönüştü. Genç, çocuk birçok vatandaşın hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili paylaşım yapan Sabahat Akkiraz, Madımak olayını hatırlattı.

Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa'nın cemaatine ve zorunlu göç tehdidi nedeniyle gergin günlerin yaşandığı Kudüs'teki Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerine müdahale eden İsrail polisine dünya çapında tepkiler sürüyor.

"YOBAZLIK BUDUR"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşım yapan sanatçı Sabahat Akkiraz, Madımak olaylarını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: "Madımak'ta canlarımız yakılırken çığlık atanlar, alkışlayanlar, bıyık altından gülenler ve susarak onaylayanlar ile Mescid-i Aksa'da çıkan yangına dans ederek sevinen yahudiler... İşte yobazlık budur. Hangi dinden olduğun önemli değil. İnsan mısın? İnsan değil misin? Bütün mesele bu..."

Sanatçı Sabahat Akkiraz'dan gündem olacak Mescid-i Aksa yorumu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sabahat Akkiraz İsrail Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

Fatih Uludağ:

ne alakası var madımak ile kudüs meselesinin. yorum yapıyım gündem olayım düşüncesi gibi geldi bana

67
118
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

İkiside acımasızca, kalleşce, gaddarca, orantısız ve zalimce, bireysel değil grupsal zulüm ve köktencilerin kendi gibi olmayana saldırması, daha benzerlik istermisin bilemedim, uludağ fatihi kardeşim.

yanıt80
yanıt21
Bozkurt Ergenekon :

MAİDE SURESİ 32.AYET..........."İşte bundan dolayı İsrailoğulları'na şöyle yazmıştık"bir cana veya yeryüzünde fesat çıkarmaya karşılık olması dışında,kim bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur.Kim de bir canı kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur."Şüphesiz peygamberlerimiz onlara apaçık deliller getirdiler.Ama bundan sonrada onların çoğu yeryüzünde taşkınlık göstermektedirler....BU AYETTE DİNDEN,IRKTAN,MİLLETTEN, MEZHEPTEN BAHİS VAR MI?SADECE İNSAN VAR.

62
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Afganistan'da bombalanarak telef edilen , mezhepçilik ve kız çocukları okumaz argümanına sığınılan iğrenç katliamı unutmayalım. Atatürk zamanında laikliği şiar edinen ülkenin geldiği duruma çok üzülüyorum. Yaşamak herkesin hakkı ki o hak Allah tarafından bahşedilmiş ve kimsenin o hakkı , canı almaya yetkisi yok

51
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen katiliyorum müslümanin müslümana yaptiginida görmek gerekir, tabiki israile tepkimizi verelim ama müslümaninda din kardesinin kafasini kesmesini, kiz cocuklarini okumasinlar diye öldürmelerini,insanlari canli canli yakmalarini emperyalist hristiyan ve siyonislere usaklik yapmalarinida lanetliyelim senden benden demeden mezhep din ayirimi yapmadan sadece halk olarak degil politikaci siyasetci olarakta bunlara tepki verelim insanlik bunu gerektirir.

yanıt45
yanıt0
ali say:

şuan israil bombalansa diğer taraf bu şekilde sevinecek ermeniler yunanlılar bombalansa bizim halk sevinmeyecekmi suriyeyi bombalarken sevinmiyormuyduk

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title