Haberler

Sanal Dünyada Yarattığı Burger Gerçek Oldu

Güncelleme:

McDonald's'ın 'Kendi Burgerini Yarat' yarışmasının şampiyonu Emircan Kıs'ın yarattığı McCity, McDonald's menüsüne girdi ve restoranlarda servis edilmeye başlandı.

Kendi yarattığı burger 'McCity' ile McDonald's menüsüne girmeyi başardı

McDonald's müşterilerinin yarattığı lezzetler arasından, McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır'ın yanı sıra Sunucu Bay J, Sanatçı Can Bonomo, Köşe Yazarı Oben Budak, Moda Tasarımcısı Özlem Süer ve Uzman Şef Tolga Atalay'dan oluşan jürinin puanlamasıyla birinci seçilen McCity, McDonald's restoranlarında yerini aldı. Emircan Kıs'ın McCity adını verdiği burger, McDonald's restoranlarında satışa sunuldu.

'Sizden biri sizin için yaptı!'

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır, "Emircan Kıs kendiburgeriniyarat.com'dan yarışmaya katıldı, seçtiği malzemelerle yepyeni bir burger yarattı. Tüketicilerimizin oylarıyla finale kalan ve jürimiz tarafından birinci seçilen McCity'yi, yeni lezzetler arayanlar için şimdi McDonald's restoranlarında sunuyoruz. Tüketicilerimize 'Sizden biri sizin için yaptı' diyor, tüm misafirlerimizi içerisinde soğan halkası ve hash brown da bulunan bu mükemmel tadı denemek için McDonald's restoranlarına davet ediyoruz" dedi.

McDonald's öncülüğünü sürdürüyor

Başarır, "Biz McDonald's'ta daima sektörümüzde iyi uygulamalara öncülük edip, tüketicilerimizin bizden beklentilerini henüz onlar talep etmeden anlamayı ve karşılamayı hedefliyoruz. Tüketicilerimizin beklentileri her dönemde farklılaşarak gelişiyor. Bizim amacımız bu beklentilerin gelişme yönlerini iyi analiz ederek bunları karşılayacak çalışmalar yapmak ve bunu deneyimin bütününe yaymak" diye konuştu.

McDonald's'ın öncü çalışmalarını sürdürmeye kararlı olduklarını belirten Başarır, McDonald's'ın sunduğu vazgeçilmez lezzetlerinin ve servis kalitesinin yanı sıra, restoranlarının modern mimarisi, yeni dekoru, özel müzik yayını gibi yenilikçi uygulamaları ve McD Café'leri gibi yenilikleri, McCity gibi yeni lezzetler ile birleşince ortaya olağanüstü bir restoran deneyiminin çıktığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilek Başarır Oben Budak Can Bonomo Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title