Haberler

Sana Bir Sır Vereceğimde"Yeni Hayat" Başlıyor!

Güncelleme:

Farklı hikayesi ve atmosferi ile izleyenlerin ilgisini çeken başrollerini Murat Han ve Esra Ronabar'ın paylaştığı gençkuşağın yeni yüzleri Ekin Koç, Demet Özdemir,Metehan Sezer, Burak Can ve SuBurcu Yazgı Çoşkun'un değişen hayatlarını ve doğaüstügüçleri ile başlarına gelenleri anlatan dizi 2. Bölümüyle 12 TemmuzCuma akşamı seyirciyle buluşacak.

Yeni evlerinde farklı bir hayata merhaba diyen Mehmet ( Murat Han ) , Sevgi (Esra Ronabar ) ve çocuklar için bu duruma alışmak biraz zaman alacaktır. Tilki (Ekin Koç ), Aylin ( Demet Özdemir ), Gürcan ( Metehan Sezer ) ve Zeynep ( SuBurcu Yazgı Çoşkun) artık okula başlamalıdır. Bu konuda hem ev sahipleri hem de meraklı komşuları Reyhan ( Deniz Özerman ) Sevgi'ye yardımcı olur. Ancak okul kayıtları için çocuklar adına düzenlenecek sahte kimlik ve belgelere ihtiyaç vardır. Sevgi, bu işi hemen yapmak için harekete geçerken, Mehmet her zaman ki gibi çekimserdir ve bu yüzden tutuklanacaklarını düşünür.

OKULDA ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ NASIL SAKLAYACAK !

Çocukların okulda arkadaşlarıyla iyi geçinerek göze batmamaları, farkedilmemeleri gereklidir! Tilki, Aylin ve Zeynep için bu konuda sorun yoktur ama Gürcan için bu olay bambaşkadır. Okula gitmek istemeyen, arkadaşlık kurmakta zorlanan Gürcan 'ın gücünü saklaması düşüdüğü kadar kolay olmayacaktır. Diğer yandan, Tilki için okul hayatı çok kolay geçmeyecektir. Çünkü ilk görüşte etkilendiği komşu kızı Çağla da ( DilaDanışman ) aynı okuldadır ve okulun enpopüler öğrencisi Levent'le ( Bora Cengiz ) çıkmaktadır. Tilki ve Levent artık birer rakip haline mi gelecek bunu zaman gösterecek.

SIRLARLA DOLU AİLE TEHLİKEYE DOĞRU BİR ADIM ATAR

Tüm bunların üstüne, Kemal ( Serhat Özcan ) Sevgi'yi arar. Sevgi ise kötü adamlardan kaçmak ve aynı zamanda çocukları korumak için Kemal'i yeni düzen kurduğu eve davet eder. Ancak bilmediği çok büyük bir gerçek vardır ki; o adam artık tanıdığı Kemal değildir. Farklı bir doğaüstü gücü olan diğer çocuk ise Burak'tır ve hiçbirşey düşünüldüğü gibi olmayacaktır..

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi sırlarla dolu yenibölümüyle 12 Temmuz Cuma Akşamı 21:00 da FOX'TA

Yapım: Scor Films

Yapımcı: Selim Erkul - Cemal Ozan Çam

Yönetmen: Cevriye Demir

Uygulayıcı Yapımcı: Fikret Soğancı

Görüntü Yönetmeni: Özgür Polat

Sanat Yönetmeni: Tolga Pakman

Senaryo: Ethem Özışık

Tretman: Erkan Birgören - Hilal Yıldız

Oyuncular:

Murat Han, Esra Ronabar, Deniz Özerman, Cengiz Tangör, Okan Selvi,Demet Özdemir, Ekin Koç, Dila Danışman, Bora Cengiz, Metehan Sezer, Su BurcuYazgı Coşkun, Burak Can, Melih Can

Müzik: Magicpost / İnanç Şanver - Volkan Akmehmet

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title