Haberler

Samsunspor Galibiyet Serisi Peşinde

Samsunspor galibiyet serisi peşindeTFF 1'inci Ligi ekiplerinden Samsunsporlu futbolcular, bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da galip gelerek ligteki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Samsunspor galibiyet serisi peşinde

TFF 1'inci Ligi ekiplerinden Samsunsporlu futbolcular, bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da galip gelerek ligteki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Kırmızı beyazlı takımın bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan kaleci Tom Muyters, bu hafta da 3 puan almaları gerektiğini söyledi, Peşpeşe galibiyetler aldık. Büyükşehir Gaziantepspor maçından 3 puan almamız lazım. Ligdeki son 3 takım arasından çıkmalıyız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

ERCAN YAZICI BU MAÇ 6 PUAN DEĞERİNDE

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için 6 puan değerinde olduğunu vurgulayan Ercan Yazıcı ise şunları söyledi

Seri galibiyetler almaya başladık. İnşallah böyle devam edecek. Ben de iyi bir form tuttum. İnşallah galibiyetler devam ettikçe yukarılara doğru yükseleceğiz. Büyükşehir Gaziantepspor maçı bizim adımıza 6 puan değerinde.

MURAT GÜRBÜZEROL GALİBİYETLERE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Kanat oyuncusu Murat Gürbüzerol ise galibiyetlere devam etmek istediklerini belirtirken şöyle dedi

Taraftarlarımızın karşısında oynamak bizim için oldukça avantaj. Bu avantajı iyi değerlendireceğiz. Hazırlıklarımızı iyi yapıyoruz. Haftalardır iyi oynuyor, sadece bunu sonuca yansıtamıyorduk. Son 2 haftadır üzerimizdeki şansızlığı kırdık ve sonuca da yansıtmaya başladık. Galibiyetlere devam etmek istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Gaziantepspor Ercan Yazıcı Samsunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title