Haberler

    Samsung Galaxy Fold 2 Fiyatı ile Şaşırtacak

    Samsung mevcut durumda katlanabilir telefon sektörünün lideri konumunda ve bu durumu pekiştirebilmek adına uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir.

    Samsung mevcut durumda katlanabilir telefon sektörünün lideri konumunda ve bu durumu pekiştirebilmek adına uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan yeni sızıntılara göre Samsung Galaxy Fold 2 fiyatı ile beklenileni sunabilir. İşte merak edilen detaylar ve dahası!

    Samsung Galaxy Fold 2 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

    Galaxy Note 20 ile birlikte tanışmayı beklediğimiz Galaxy Fold 2 ile ilgili pek çok sızıntı ile karşılaşmaya başladığımız şu dönemlerde yeni modelin fiyatı pek çok kişi tarafından merak edilen detayların arasında yer alıyordu. Max Weinbach tarafından paylaşılan yeni bir sızıntıya göre yeni nesil katlanabilir telefon mevcut katlanabilir telefon modelleri arasındaki en uygun fiyatlı model olacak.

    Söz konusu sızıntıya göre Galaxy Fold 2 fiyatı 1,100 dolar olacak. Bir referans olması adına Galaxy Z Flip'in 1,380 dolar ve Galaxy Fold'un 1,980 dolar olduğunu hatırlatalım. Galaxy Fold 2 bu fiyat etiketi ile satışa sunulursa günümüz amiral gemileri ile benzer bir fiyatlandırmaya sahip olacak ve bu, modeli daha erişilebilir bir konumda tutacak.

    Yalnızca bu değil. Ayrıca Galaxy Fold Lite isminde bir modele dair bazı söylentiler de ortada dolaşıyor ve bu modelin de 900 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağı iddia ediliyor. Yani günümüzün standart amiral gemilerinden dahi daha uygun bir fiyatla satışa sunulacak.

    Her şekilde tüm bu söylentilere mesafeli yaklaşmamızda fayda var. Yeni modelle Ağustos 2020 döneminde karşılaşmayı bekliyoruz ve zaman dilimi daraldıkça daha çok sızıntı ile karşılaşmamız oldukça muhtemel. Olası gelişmelerden haberdar olabilmek için bizi takipte kalın.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Samsung Galaxy Cep Telefonu Galaxy Note Samsung Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title