Haberler

Samsung'dan, Esma Sultan'da Nefes Kesen Gece

Güncelleme:

Samsung, en yeni Smart TV teknolojileri ve tasarımlarını, Esma Sultan'da gerçekleştirdiği özel davette tanıttı.

Kenan Doğulu'nun sahne aldığı ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı özel davete Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye'nin yanı sıra, Siren Ertan ve Derin Mermerci de katılımları ile destek verdiler.

Samsung Electronics, yeni Smart TV teknolojilerini ve tasarımlarını, ünlü simaların katılımı ile Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen özel davette tanıttı. 15 Nisan Pazartesi akşamı, sunuculuğunu Engin Altan Düzyatan'ın üstlendiği ve Kenan Doğulu'nun etkileyici konserine ev sahipliği yapan özel davete, iş dünyasının ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Bir Dilek Tut Derneği, Make A Wish® Türkiye, Siren Ertan ve Derin Mermerci'nin katılımları ve destekleri ile gerçekleştirilen özel davete katılan konuklar, dünyaca ünlü şef Tom Aikens tarafından geceye özel hazırlanan özel menünün ardından, yine dünyaca ünlü şarap uzmanı Rafael Rodriguez'in ve viski uzmanı Jim Murray'in hazırladığı birbirinden nefis lezzetleri deneyimleme fırsatını yakaladılar.

Esma Sultan'da gerçekleştirilen bu özel geceye, Aslı-Metin Şen, Rüştü-Işıl Reçber, Siren-Gökhan Çarmıklı, Tansa Mermerci, Özge Ulusoy, Ceylan Çapa-Burak Özçivit, Feryal Gülman'ın yanı sıra, Revna Demirören, Saba Tümer, Şebnem-Celal Çapa'nın da aralarında olduğu cemiyet hayatının tanınan isimleri katıldı.

Televizyon teknolojisinde ve tasarımında gelinen son noktayı ve yenilikçi vizyonunu tanıtmak için düzenlenen geceye ev sahipliği yapan Esma Sultan'ın tarihi mimarisi, davet için özel olarak hazırlanmış 3 Boyutlu muhteşem bir video gösterisine ev sahipliği yaptı. 95 kişilik bir ekibin, 27 gün boyunca özel olarak çalıştığı video mapping gösterisi, tarihi atmosferde davetlilere unutulmayacak bir görsel şov yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Derin Mermerci Esma Sultan Samsung Tut Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title