Haberler

Samsun Tso Yönetimi, Vezirköprü Tso'nun İftarına Katıldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Vezirköprü TSO'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar yemeğini bu yıl tarihi Taşhan'da verdi. Vezirköprü TSO Meclis Başkanı Bekir Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahri Kalaycıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, misafirlerini kapıda karşıladı. Düzenlenen iftar yemeğine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi de hazır bulundu. Yemeğe, Samsun TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Beytekin ve Orhan Bülbüloğlu da katıldı.

Vezirköprü Kaymakamı Ozan Balcı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile Samsun ilçelerinden çok sayıda Oda ve Borsa Başkanı ile çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde konuşan Vezirköprü TSO Başkanı Mustafa Bahri Kalaycıoğlu, "Mübarek Ramazan ayında tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Allah birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin" dedi.

Açılan iftarla birlikte yenen yemeğin ardından Samsun Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirköprü Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title