Haberler

Samsun -Denizde Kaybolan Ağabeyi İçin Ağıt Yaktı

Denizde kaybolan ağabeyi için ağıt yaktı SAMSUN'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç akıntıya kapılarak kayboldu.

Denizde kaybolan ağabeyi için ağıt yaktı

SAMSUN'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç akıntıya kapılarak kayboldu. Gözleri önünde ağabeyi denizde kaybolan 16 yaşındaki Kardelen Kır'ın, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek gözyaşı döküp ağıt yakması yürekleri dağladı.

Olay bugün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kızkardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren talihsiz genç bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar dalgalı denizde yardım etmek istedi ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu. İhbar üszerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıçlar ile Sahil GÜvenlik karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler denizde kaybolan genci botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak bir sornuç alınamadı. Yakınlari ise gözyaşlarına boğiugldu. Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Dzan Genç'in kızkardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı. Yusuf Ozan Genç'i arama çalışmalara hava kararana kadar devam edeceği, bulunamaması halinde arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ozan Yeşilyurt Atakum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title