Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında 85 kiloda Rus rakibi Muhammed Evloev'i 5-3 yenerek altın madalya kazanan Muhammed Furkan Dursunla gurur duyduklarını söyledi.

İkiz, yaptığı açıklamada, dünya şampiyonu Dursun'un başarıları ile ilçenin gururu olduğunu belirtti.

Havza'nın ikinci kez dünya şampiyonu çıkarmasının kendilerini ayrıca gururlandırdığını dile getiren İkiz, "İbrahim Karabacak gibi başpehlivanların yetiştiği bu topraklardan dünya şampiyonlarının çıkmasının haklı mutluluğu ve gururunu yaşamaktayız. Genç kardeşimi bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İkiz, şampiyon güreşçi için yarın Havza'da karşılama töreni yapılacağını da kaydetti.

Ladik Belediyesi çalışmaları

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cadde, park ve bahçelerin bir kentin aynası olduğunu, hizmetlerinde de vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçe ekiplerinin Hacı Ali Pınar Mahallesi'nde 3 bin 748 metrekarelik alanı park haline getirdiğini aktaran Özbalcı, "Parkta oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanı, basketbol sahası, yürüyüş yolu, bank ve kameriyeler yapılacak. Bu modern park ile hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmiş olacağız." dedi.

Çalışmaların zaman zaman incelendiğini dile getiren Özbalcı, parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.

Köylülerden yol kapatma eylemi

Vezirköprü ilçesinde yollarının yapılmadığı için köylüler, traktörlerle yol kapattı.

Kabalı Mahallesi sakinleri, köylerinin yolunun yapılmadığını gerekçesiyle, traktörlerle Vezirköprü Belediyesine ait kum depolama sahasının önüne geldi.

İş makinesi ve kamyonların geçtiği yolu kapatan vatandaşlar, kendilerine verilen yol sözünün yerine getirilmediği için yolu kapattıklarını söyledi.

Mahalle sakinleri, jandarmanın kendileriyle konuşup ikna etmesinin ardından eylemlerini sonlandırdı.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammed Furkan Selim Özbalcı Murat İkiz Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title