Haberler

2018 Survivor Adayı : "Alaaddin Şahintekin"

Güncelleme:

Kazandığı maçlardan ve aldığı kupalardan dolayı Şampiyonlar Şampiyonu olarak da anılan WSKF Dünya Karate Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu Alaaddin Şahintekin, Survivor adayı oldu ve adaya giden yola koyuldu.

Geçen senenin Survivor All Star şampiyonu olan Turabi'nin şampiyon olacağını aylar öncesinden tahmin eden Şahintekin, aynı dönemde basına yaptığı açıklamada, "Turabi ile Hasan Yalnızoğlu arasında büyük bir çekişme yaşanacak ve Turabi bu mücadeleden şampiyon olarak ayrılacak." sözlerine yer vermişti.

Adaya gitmesi halinde bu kez şampiyonun kesinlikle kendisi olacağını iddia eden tecrübeli hoca, aynı zamanda ünlü isimlere özel antrenörlük yapıyor ve 2 ayrı yerde kendi adını taşıyan spor salonunu çalıştırıyor.

"ADAYA GİDERSEM NİHAT DOĞAN'A ETEK DERSİ VERECEĞİM!"

Geçen seneki bir başka iddiasını yineleyen Şahintekin açıklamalarında, "Adaya gidersem Nihat Doğan'a etek dersi vereceğim. Meydan boş değil." ifadelerine de yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Hasan Yalnızoğlu Nihat Doğan Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title