Haberler

Şampiyon Kendi Evinde Son Maçına Çıkıyor!

Güncelleme:

2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig arenasında mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 futbol sezonunda Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde son maçına Pazar günü çıkıyor.

Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmada Çatalcaspor'u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hedef iç sahadaki son maçını kazanıp taraftarlarına 3 puanla veda etmek.

TFF 3. LİG 1. Grup'ta Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde muhteşem bir sezon geçirerek bitime 5 hafta mutlu sona ulaşan ve Türkiye liglerinin en erken şampiyonu olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 futbol sezonunda kendi evinde son maçına Pazar günü çıkıyor. 33. hafta maçında Pazar günü saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmada Çatalcaspor'u konuk edecek olan şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor bu maçı kazanıp taraftarlarına galibiyetle veda etmenin hesaplarını yapıyor.

BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Yeşil Beyazlılar bugün Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Çatalcaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un bugün yapılan antrenmanı şut ve gol ağırlıklı çalışma ile geçti.

ALİ ÖZTÜRK SARI KART CEZALISI

Pazar günü oynanacak olan Çatalcaspor maçı öncesinde yeşil beyazlı temsilcimizde sarı kart cezalısı olan kaptan Ali Öztürk ve tedavileri devam eden Kürşat Aydın, Alper Akçam ve Cihan Avcu dışında eksik bulunmuyor.

MAÇIN HAKEMİ DOĞU YILMAZ

Pazar günü saat 15.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Çatalcaspor maçını Doğu yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını ise Ozan Andaç Göral ve Erdem Altaş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Çağatay Lakot.

İÇ SAHADA 12 GALİBİYET ALDI

TFF 3. Lig 1. Grupta son iki haftaya girilirken hanesine toplam 75 puan yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç saha maçlarında da başarılı bir grafik çizdi. Yeşil beyazlı temsilcimiz bu sezon Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde şu ana kadar oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak iç sahada 38 puan topladı. İç saha maçlarında Erzin Belediyespor, Çanakkale Dardanelspor, Ofspor, Halide Edip Adıvarspor, Bergama Belediyespor, 12 Bingölspor, Orhangazi Belediyespor, Düzcespor, Erbaaspor, Bayburt Grup Özel İdare, Kozan Belediyespor, Batman Petrol Spor maçlarını kazanan temsilcimiz, Antalya Kemerspor ve Yomraspor ile berabere kalırken, Bayrampaşa ve Yeni Altındağ Belediyespor maçlarını ise kaybetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Levent Devrim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title