Haberler

Şampiyon Agc'yi Ziyaret Etti

Spor Toto 3.Lig 2.Gurpta Şampiyonluğu garantileyen Aydınspor 1923'te ekonomik sorunlar dert edilmiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Gurpta Şampiyonluğu garantileyen Aydınspor 1923'te ekonomik sorunlar dert edilmiyor.

Futbolcuların zaman zaman alacakları karşısında boykot yapmalarına karşın profesyonel bir anlayışla maçlara çıktığını dikkat çeken Selahattin Dinçel, oyuncularının şampiyon olarak profosyonelliğin sadece para olmadığını gösterdiğini söyledi. Takımın kaptanı Sadullah ise, sorunları bir kenara bırakarak sezon başında belirledikleri şampiyonluk inancı sayesinde bugünleri gördüklerini belirtti.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Kulüp Müdürü Serkan Bilen, yardımcı antrenörler ve futbolcular Kaleci Ahmet, Gürkan, Sinan, Erdi, Uğur, kaptan Sadullah, Zafer, Emre İşçiler ve yedek kaleci Onur ile birlikte Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret ettiler.

AGC Başkanı Suat Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Aydın'da görev yapan gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Suat Deniz, teknik heyet ve futbolculara Aydınlılara yaşattıkları şampiyonluk sevinci dolayısıyla teşekkür etti.

Selahattin Dinçel, yardımcı antrenörler ve futbolcuların şampiyonlukla ilgili duygu ve düşüncelerini pylaşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Selahattin Dinçel, sezon sonu sona erecek sözleşmesinin yenilenip yenilenmeyeceği konusunu yönetimle yapacağı görüşmenin ardından netleşeceğini söyledi.

Sezon başında üst liglerde bir takımdan teklif almasına rağmen buradaki şampiyonluk inancı sayesinde Aydın'da kaldığını açıklayan Dinçel, Aydın'da mutlu olduğunu kaydetti.

'HİÇ KİMSE MAĞDUR OLMAYACAKTIR'

Futbolcuların 22 maçlık alacakları hatırlatılan Selahattin Dinçel, "Takımdaki 26 oyuncumun tamamı sezn başından beri bu takımın şampiyon olacağına inancı tamdı. Zaman zaman hortlayan ekonomik sıkıntılarla ilgili oyuncularım boykot yapsada hiçmaça bu sorunalr yansımadı. ve sezon başındaki inancını kaybetmedi. Bizler ve oyuncularım profesyonel insanlar. Biz burada profesyonelliğin sadece para olmadığını gösterdik. Şuanda takımdkai hiç biroyuncumun ve arkadaşımın aklınd apara konusu yok. Burada kimse mağdur olmayacaktır" dedi.

'BİRLİKTELİK BOZULMAMALI'

Sezon başında iki yıllık sözleşme imzalayan Kaptan Sadullah'ta şampiyonluğun inanmışlığın ve birlikteliğin sayesind egeldiğini dikkat çekerek "Takımdaki bütün arkadaşlarım şampiyonluğa inanmışlığı sayesinde bugün karşınızdayız. Biz inanmışlığın sayesinde bütün sorunalrı bir kenara bıraktık ve şampiyon olduk. Şampiyon takımda bence bozulmamalı. Herkes biribirini tanıyor. 2. Ligden daha üste çıkmak için bu birlikteliğin korunması gerekiyor"şeklind ekonuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ahmet Gürkan Serkan Bilen Erdi Uğur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title