Haberler

Salihli'de 'Yaşayan Şehir Salihli' projesi Durasıllı Mahallesi ile devam etti

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesinde "Yaşayan Şehir Salihli" projesi kapsamında denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından ilçeye bağlı Durasıllı Mahallesi'nde belirlenen alanlar temizlendi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde "Yaşayan Şehir Salihli" projesi kapsamında denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından ilçeye bağlı Durasıllı Mahallesi'nde belirlenen alanlar temizlendi.

Salihli Belediyesi ile Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanarak Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık tarafından imzalanan protokolle başlatılan "Yaşayan Şehir Salihli" projesi, Kurşunlu Kaplıcalarından sonra Durasıllı Mahallesi'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile devam etti.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Salihli Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz ile birlikte Durasıllı Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarda incelemelerde bulundu. Proje kapsamında, mahallede bulunan okullar, parklar ve kamusal alanlar denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından temizlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, "Yaşayan Şehir Salihli" projesi kapsamında özellikle ilçede bulunan ören yerlerinin temizlenmesi ve bakımlarının yapılmasının hedeflendiğini belirterek, "Projemizin 2020 yılının Haziran ayına kadar sürmesini hedefliyoruz. Bu çalışmalarımıza katkı veren Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Denetimli Serbestlik Müdürü ile çalışan arkadaşlara ve yükümlülere teşekkür ediyorum" dedi.

Salihli Belediyesi'nin ilçedeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde sosyal sorumluluk projelerine destek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı 'Yaşayan Şehir Salihli' projesi kapsamında Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Balık ile birlikte Durasıllı Mahallemizde başlayan çalışmalarda incelemelerde bulunduk. 'Yaşayan Şehir Salihli' projesi ile birlikte, ilçemize bağlı mahallelerde, tarihi ve turistik bölgelerde, ören yerlerinde ve kamusal alanlarda çalışmaların yapılması, bu alanların daha temiz ve bakımlı olması ve yükümlülerin rehabilite edilerek topluma kazandırılması amaçlanmaktadır. Yapılacak çalışmalarda, ulaşım hizmetleri ve gerekli teçhizat belediyemiz tarafından sağlanmaktadır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Durasıllı Salihli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title