Haberler

Salihli'de Korkunç Kaza: 5 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Manisa Salihli'de meydana gelen korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Salihli-İzmir Karayolu Caferbey Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Salihli istikametinden, İzmir istikametine gitmekte olan Aydoğan Aydın yönetimindeki 45 SU 466 plakalı otomobil ile İzmir istikametinden Salihli istikametine gitmekte olan Mevlüt Topbaş yönetimindeki 06 FT 6355 otomobil çarpıştı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 45 SU 466 plakalı otomobilin sürücüsü Aydoğan Aydın ile aynı otomobilde bulunan Atike Koç, Emine Koç, Keziban Yalçıner ve Melek Aydın ile hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 5 kişi Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 KİŞİ YARALI

Diğer otomobil sürücüsü Mevlüt Topbaş ile araçta yolcu olarak bulunan Tufan Şendil yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilçelerdeki özel hastanelere kaldırdı.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Melek Aydın Aydoğan Salihli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

tc:

kağıt gibi araçlar

5
1
yanıtYanıtla
aluminyum kap teli:

Ulan bu nasıl bir dünya bugun varsın yarın yok ama fesatlık üçkağıtcılık kıskançlık hile gırla gidiyor. Yakınlarına sabırlar dilerim. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title