Haberler

Salih Tuna ve Hilal Kaplan Canlı Yayını Terk Etti

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında yaşanan gergin anlar nedeniyle Salih Tuna ve Hilal Kaplan canlı yayında programı terk etti.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında gergin anlar yaşandı. Yazar Nevval Sevindi, Yeni Şafak'ın Reza Zarrab'tan rüşvet aldığını ve üzerinin örtülmeye çalıştığını iddia etti. Bunun üzerine Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, "Hanımefendi buraya solo yapmaya geldi. Ben bu şekilde sürdürürse devam etmem. Kusura bakmayın" dedi. Reklamdan sonra ise yayına dönmedi.

HİLAL KAPLAN DA PROGRAMI TERK ETTİ

Reklam dönüşü ise Yeni Şafak yazarı Hilal Kaplan, Yeni Şafak'a ilişkin yalanlanmış rüşvet iddiaları hakkında konuştu. Fakat Sevindi'nin "Gargara yapmayın" çıkışı üzerine programda ikinci bir gerginlik yaşandı. Bunun üzerine programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, araya girerek "Neval Hanım, böyle yaparsanız ben yayını yapamayacağım, yayını sonlandırmak zorunda kalacağım" dedi. Sonrasında ise Hilal Kaplan, "Gargara yapmayın gibi bir şeyi çekmek durumunda değilim" diyerek programı terk etti.

SUNUCU PROGRAMI YARIDA KESTİ

Bu gelişmelerin üzerine ekranda karşıt görüş kalmadığını ifade eden sunucu Didem Arslan Yılmaz, programı 1 saat erken bitirdiklerini ifade ederek yayını yarıda kesti.

TWITTER'DAN GÖNDERME

Program sonunda twıttter'dan bir mesaj yayınlayan Hilal Kaplan "Hakikati savunduğuna inanan kişi, sataşmaz, bağırıp çağırmaz.
Hakikatin sesi yeterince yüksektir çünkü. Desteğiniz için teşekkürler." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hilal Kaplan Yeni Şafak Habertürk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

UZATMAYIN AKPLİLER; EY AKP; EY BAŞBAKAN...! KAÇAMAZSINIZ; O HESAP BU MİLLETE VERİLECEK..! 2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR PROGRAMLARDA ASLAN KESİLEN AKP'NİN YANLI KALEMŞÖRLERİ; NEMALI YANDAŞLARI ŞİMDİ PROGRAMLARDA SÖYLEYECEK LAF BULAMIYOR..! AKP'NİN DE YANDAŞLARININ DA GAZI BİTMİŞTİR AMA KA-ÇA-MAZ-SI-NIZ..! O HESABI BU MİLLETE EİNDE SONUNDA VERECEKSİNİZ..! NAMUSLU VATANDAŞLAR HESAP VERMENİZİ BEKLİYOR..!

90
54
yanıtYanıtla
afyonluffff@hotmail.com:

30 martta millet kararını verdiğinde umarım kızaracak yüzünüz vardır inşallah AKPARTNİN oyu yüzde 50 yi geçecek

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ALLAHA MUHALEFET EDİP TAYYİP ERDOĞANIN İPİNE TUTUNANLAR; O İPTE YANACAK; SİZ DE YANACAKSINIZ..! CEHENNEMİ DOLDURACAK OLANLAR HIRSIZA HIRSIZ DEMEYİP 'HIRSIZ BİZDEN İSE GÖRMEZDEN GELELİM, KORUYALIM' DİYEN GAFİLLERDİR..! BENİM YÜZÜM AKTIR AMA SİZİN ALINLARINIZDA 'HIRSIZLIK VE RÜŞVET SAVUNUCULUĞUNUN KARASI' VARDIR..! ÖNCE ALNINIZDAKİ KARAYI TEMİZLEYİN, SONRA BAŞKASININ YÜZÜNE LAF EDİN..!

yanıt0
yanıt0
Y.ozan (1)n.ozan@hotmail.de:

Kusura bakma kardes.seninkiler gibi milletin üzerine mitinglerde ip atmadilar.Bunun ne anlama geldigini anla,daha sonra bireysel suclari cogunluga mal etmeye calis,Tamammi kardesim???Sana daha öncede yazmistim cvp yazmadin?!.Önemi yok fakat insan biraz olsun, topluma saygili olmasi gerekir.Toplumun icinde toplumu bozmak isteyen, bir toplum hep var olmustur,ve var olmayada dvm edecektir.önemli olan,onlarla mücadele etmektir.Fakat sizler birakin mücadeleyi atese körükle müdahale ediyorsunuz.!!! Bundan ne ALLAH c.c. razi olur nede onun Habibi HZ Muhammed S.A:V: Hem islami savunacaksin, hemde bu tür yakisiksiz sözler.Buna ne ALLAH c.c. razi olur,Nede Peygamber efendimiz S:A:V:Bir suclunun sucu ispatlanana kadar masumdur.Fakat ispat edilir suclular ortaya cikar, o sucu gizleyen,! veya sahsin,yani gercekten görenin ,bildigi halde bilmiyorum diye söylemesi,serifsiz ve namusuzun ta kendisidir.

yanıt0
yanıt0
m.kavakmuka.46@hotmail.com.tr:

namuslu vatandaşlar sizler mi oluyorsunuz yoksa sizler namussuzlardanmısınız

yanıt0
yanıt0
Y.ozan (1)n.ozan@hotmail.de:

M.KAVAK: Bakin kardesim eger bir yerde,komplo var ise orada dürüstlük,ahlak,hak,adalet yoktur.Üreten,dürüst,namuslu,ahlaklı kisileri suclayarak zan altında bırakmak,komplocuların kendilerine ait kisisel bir tatmin yoludur!Ve ayrica iftira atmak,basarı karsısında eziklik duyanların yolu oldugunu unutmayalim..Karanlık dehlizlerde (Yani üstü kapali) görevlendirilenler,yasam alanları olan lagımlarda,zehir üretim odaklarında aldıklarını görevleri geregi kusuyorlar.Yani bir av köpeyi nasil sahibinin komutlarini yerine getiriyorsa,

yanıt0
yanıt0
Y.ozan (2)n.ozan@hotmail.de:

onlarda aynisidir farkliliklari biri iki digerinin 4 ayak olmasidir.Gercek olan,Sucu ispatlanana kadar herkes masumdur.Mesela herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse,bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eger o kimse dedigi gibi ise ne ala.Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.(Müslim) “Mü’mine lanet etmek onu öldürmek gibidir.Bir mü’mini küfür ile itham eden onu öldürmüs gibidir.” (Buhari) Yorum sizin Saygilarimla:

yanıt0
yanıt0
usapalmtree_zzz@hotmail.com:

yaşasın tayyib baba hedef 2023

52
77
yanıtYanıtla
HUSEYİN KASAPh.kasap06@hotmail.com:

2023 NEYİN NESİ T C NIN100ÇYILINDA YIKIP TAYYİP İMPARATORLUGNUMU KURACAK

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

2023 neyin nesi,,2023 neyin nesi olacak,gecmisteki uzantilarinizin,,bugünde peslerinden gittiginiz sahislarin.Bir cok maddede,Türkiye aleyhine,anlasmalarina atilan 100 yillik utanc dolu imzalar.Saga sola kafa tutacaginiza biraz olsun arastirin.Saygilarimla

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title