Haberler

Saldırıya Uğrayan 112 Personeli, Kendi Acısını Unutup Yaralıları Ambulansa Taşıdı

Güncelleme:

Samsun'da trafik kazasındaki yaralılara müdahale ederken darp sonucu burnu kırılan ambulans şoförü, kendi acısını unutup kazada yaralananları ambulansa taşımaya devam etti.

Samsun'da trafik kazasındaki yaralılara müdahale eden ambulans şoförü saldırıya uğradı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Samsun Ankara karayolu Yibitaş Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ahıska (39) idaresindeki 05 ET 561 plakalı otomobile, sola dönüş yapmak isterken aynı istikamete seyir halinde olan Ömer Koç (57) idaresindeki 19 HG 264 plakalı otomobil yandan çarptı.

BURNUNUN KIRILMASINA ALDIRIŞ ETMEDİ

Kazada, araç sürücüleri Mehmet Ahıska, Ömer Koç, Suzan Ahıska (34), Ülkü Beyza Ahıska (14), Hatice Koç (37) ve Elif Koç Tırpancı (28) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerinde yaralılara müdahale eden 112 acil servis ambulansının şoförü 38 yaşındaki Ahmet T., bu sırada yoldan geçen araçtan inen ve sağlık ekiplerinin işlerine müdahale eden şahısların saldırısına uğradı. Darp edilen ve kanlar içinde kalan ambulans şoförü Ahmet T.'nin burnu kırıldı. Kendi acısını unutan Ahmet T., kazada yaralananları ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü ve ambulanstan inip yine yaralıları sedye ile hastanenin müdahale odasına taşıdı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan ambulans şoförü Ahmet T.'ye hastanede müdahale yapıldı. Ahmet T., kendisini darp edenlerden şikayetçi olurken, hayat kurtarmak isterken saldırıya uğradığını söyledi. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

x:

İnanın bana. . . Bu vatanı sevmesem. . . Atalarım bu Vatanın özgürlüğü için iki kere sürgün yememiş olmasa. . . bu ülke insanına 5 dk. bile tahammül etmeden çekip giderim. SİZDE İNSANLIK BİTMİŞ''''. . . bu sırada yoldan geçen araçtan inen ve sağlık ekiplerinin işlerine müdahale eden şahısların saldırısına uğradı. Darp edilen ve kanlar içinde kalan. . . . . '''' Siz iyi ki de Müslümansınız. Aksi takdirde canlı canlı deri bile yüzersiniz. . .

6
1
yanıtYanıtla
YALAN MIIII:

şöföre yapılan yanlış ama arkadaşlar bazı 112 acil personeli mıy mıy hareket ediyor hiç hastanın aciliyeti onlar için önemli değil çünkü alışmışlar

0
5
yanıtYanıtla
112 ACİL servis:

adam diye gezerler ortalıkta karaktersiz herifler!

4
0
yanıtYanıtla
gorki:

böyle gereksiz insanlara agır cezalar verilmezse her zaman aynı olaylar yasanır

3
1
yanıtYanıtla
Can:

Bence samsun ve adana Ya kimyasal atilmali bunlarin by at an all Hayri yok heroin cinayet Kadin olumleri Yeter artik

3
0
yanıtYanıtla
x:

İnanın bana. . . Bu vatanı sevmesem. . . Atalarım bu Vatanın özgürlüğü için iki kere sürgün yememiş olsa. . . bu ülke insanına 5 dk. bile tahammül etmeden çekip giderim. SİZDE İNSANLIK BİTMİŞ''''. . . bu sırada yoldan geçen araçtan inen ve sağlık ekiplerinin işlerine müdahale eden şahısların saldırısına uğradı. Darp edilen ve kanlar içinde kalan. . . . . '''' Siz iyi ki de Müslümansınız. Aksi takdirde canlı canlı deri bile yüzersiniz. . .

0
1
yanıtYanıtla
Karamsarzade:

Saldırıyı kınıyorum. Sağlıkta şiddete ağır cezalar gelmeli.

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu TEBRİKLER BÖYLE SAĞLİK PERSONELİNE İHTİYAÇ VAR.

0
1
yanıtYanıtla
aynen:

dövülse de, sövülse de hatta ırzına bile geçilse çalışmaya devam etmeli. İnsanlara hizmet için onurundan vazgeçmeli.

yanıt0
yanıt0
112:

allah ıslah etsin böyle çok ama çok degerli vatandaşı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title