Haberler

Cani koca, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

Güncelleme:

Kocaeli'de yaşayan Ukraynalı Anna Butim iddiaya göre boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Mesut Ö. tarafından AquaFlorya'da falçatalı saldırıya uğradı. Kadının aldığı darbeler sonrasında yüzünün felçli kalacağı belirtildi. Öte yandan Butim saldırgan adamın hala kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti.

Sosyal medyada yayılmaya başlayan ve tepki çeken görüntüler infial yarattı. Kocaeli'de yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Ö'nün saldırısına uğradı. Falçata ile yüzü parçalanan Butim, yüzünde açılan derin yaraları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi.

SALDIRGANIN HESAPLARINI ASKIYA ALIP KAYBOLDUĞU İDDİA EDiLDİ

Ukraynalı genç kadının yüzünün paramparça edildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan görüntüler görenlerin içini sızlattı. Saldırıya uğrayan kadının yüzünü bu hale getiren Mesut Ö.'nün tüm dijital platformlarda hesaplarını askıya alıp kaybolduğu iddia edildi.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

HALA TEHDİT EDİYORMUŞ

Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan kadın kendisinin halen ölümle tehdit edildiğini kaydetti. Butim yüzünün felçli kalacağını da aktardı.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Butim'in İstanbul Emniyeti ve Kocaeli Emniyeti'ni etiketlediği mesajına sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı. Kullanıcılar Butim'in, Mesut Ö.'nün 4. eşi olduğunu iddia ederken vahşetin failinin tutuklanması çağrısında bulundu. Tepkiler ise kısa sürede çığ gibi arttı.

TWİTTER MAĞDUR KADININ HESABINI ASKIYA ALDI

Yüzünün korkunç halini Twitter'dan paylaşan mağdur kadının hesabı askıya alınmıştı. Twitter bugün saat 11:15 sıralarında Butim'in hesabını yeniden aktifleştirdi.

"ALLAH'IM LÜTFEN BENİ KORU"

Anna Butim paylaşımında, "Boşanmak istediğim ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından AquaFlorya'da falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak ve beni hala öldürmekle tehdit ediyor. Allah'ım lütfen beni koru" dedi.

Saldırgan adam, boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla parçaladı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Twitter Ukrayna Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Cemil:

Kim bilir kocasına ne yaptı.

5
48
yanıtYanıtla
Ağa:

Allah sana akıl fikir versin

yanıt1
yanıt1
Saadet:

Gerizekalı...kadin boşanmak istiyor işte,ayrılacaksın ozaman...yüzünü parçalamak nedir,pislik,yaratık...artik idam gelsin böylelerine idam....

yanıt3
yanıt1
Cemil:

Hak ediyorsunuz. Millet arasında moda olmuş boşanmak

7
23
yanıtYanıtla
insan:

aldığın nefes zarar. allahın emaneti kadın ve çocuklara zarar veren insan değildir.

yanıt10
yanıt1
erkek:

erkek olarak ben bile kendi cinsiyetimden nefret etmeye başladım bu nedir kendi kızın olsa kırılmasın incinmesin diye çırpınırsın onun anası babası yokmu

25
5
yanıtYanıtla
Aa:

Bu olaylar cidden iğrenç ama 80 milyonluk bir ülkeyiz kardeşim 1 haber görünce herkesi genelleme öldürülen 10 insandan 8 i erkek çok daha feci olaylara uğrayan erkekler var

yanıt0
yanıt1
umut:

devletimiz bu durumda olan insanları kendi eliyle pisikolog aile terapsitlerine neden yönlendirmiyor kadın erkek farklı fırkatlarda yaratılmış bir erkek kuyruguna basılmadıkca cinnet gecirmedikce kadınına zara vermez canı yanmadıkca bu kadınlar zaten canlı bomba gibi insanı tahriğin son sınırından aştırırlar

4
17
yanıtYanıtla
serhat:

kızın var mı senin

yanıt4
yanıt0
ss:

senini gibi boş insanlar anlamaz ama hiç bir sebep bu şekilde müdahale etme hakkı vermez kimseye boş yap ma

yanıt4
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title