Haberler

Salatalık diyeti nasıl yapılır? Diyette salatalık yenir mi? Salatalık diyeti ile zayıflama!

Salatalık diyeti nasıl yapılır ve salatalık diyeti ile 2 haftada 8 kilo nasıl verilir soruları merak ediliyor. Sağlıklı beslenme ve zayıflamak isteyenler salatalık diyetini deniyor. Salatalık diyeti nedir ve nasıl yapıldığı araştırılıyor. Diyette salatalık yenir ve salatalığın faydaları neler olduğu merak ediliyor. Salatalık ile zayıflamak isteyenler, salatalık diyeti nasıl yapılır ve diyette salatalık yenir mi sorularına yanıt arıyor. Peki, salatalık diyeti nasıl yapılır?

Diyetinize lezzet ve sağlık eklemek ister misiniz? Sağlıklı şekilde zayıflamak için salatalıktan yardım alabilir, kısa sürede kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Diyette salatalık yenir mi ve salatalık diyeti nasıl yapılır soruları araştırılıyor. Salatalık diyeti sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Salatalık diyeti nasıl yapılır ve diyette salatalık yenir mi soruları merak ediliyor. Salatalık diyeti nasıl yapılır? Diyette salatalık yenir mi? Salatalık diyeti ile zayıflama! Detaylar haberimizdedir...

SALATALIK DİYETİ NASIL YAPILIR?

Üç gün boyunca uygulayacağınız bu diyet, vücudunuzdaki ödemden sağlıklı bir şekilde kurtulmanın yolu. Salatalık, K vitamini açısından oldukça zengindir. Ayrıca içerisinde bolca C vitamini de bulunur. Böylelikle diyetiniz boyunca günlük vitamin ihtiyacınızın büyük bir bölümünü karşılıyorsunuz. 3 günde 3 kilo verdiren salatalık diyeti, içerisinde yoğun olarak salatalığın yer aldığı ve ek gıdalarla desteklenen bir diyet çeşididir. Salatalığın kilo verdirmesi özelliğinin yanında cilde de oldukça faydalıdır.

ÜÇ GÜNLÜK SALATALIK DİYETİ LİSTESİ

1.GÜN

Sabah: 1 bardak su, 4 yemek kaşığı yulaf, 1 kase yoğurt, 2 adet kuru incir

Ara öğün: Yarım litre su, 2 adet salatalık

Öğle: Cacık, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet salatalık

Ara öğün: 1 adet salatalık, 2 adet kivi, yarım litre su

Akşam: 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet salatalık,

Salatalık diyeti nasıl yapılır? 3 günde 1 kilo verdiren salatalık diyeti!

2.GÜN

Sabah: 1 bardak limonlu su, 2 dilim dil peyniri, 2 adet salatalık

Ara öğün: 1 tabak haşlama kabak, 1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet haşlama kabak

Akşam: 1 adet haşlanmış yumurta, 2 adet biber, 2 adet salatalık

Salatalık diyeti nasıl yapılır? 3 günde 1 kilo verdiren salatalık diyeti!

3.GÜN

Sabah: 1 bardak ballı limonlu su, 2 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün: 2 adet salatalık

Öğle: 1 tabak haşlama kabak, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün: 1 kase cacık, 2 adet ceviz

Akşam: 2 adet salatalık

Salatalık diyeti nasıl yapılır? 3 günde 1 kilo verdiren salatalık diyeti!

Not : Beslenme düzeninde değişiklik yapmadan önce doktorunuza başvurunuz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güzellik Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title