Haberler

Sakarya Müsiad'ta Halit İnci; 3'üncü Kez Başkan Oldu

Sakarya Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı; derneğin Tığcılar Mahallesi Yeni Cami Bulvarı Kol Sokak No:42'deki yeni şube hizmet binasının Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Divan Başkanlığı'nı MÜSİAD Sakarya Şubesi 2. Dönem Başkanı Mehmet Aracı ile Divan Üyeliklerini de Kurucu Başkan Ahmet İşgüzar ile 3. Dönem Başkanı Necati Atalay'ın yaptığı kongrede; 102 üye oy kullandı. Tek liste halinde gidilen kongrede; MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin Dördüncü Dönem Başkanı olan İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci, üçüncü kez tekrar başkanlığa getirildi. Yukarı Kirazca Camii İmam Hatibi Mehmet Duman tarafından okunan Kur-an-ı Kerim Tilaveti ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan kongrede; Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Arzova; "2011 Yılı Ekonomi Değerlendirmesi ve 2012 Yılı Beklentileri" konulu bir konferans verdi.

MÜSİAD ÜYESİ İŞADAMLARI BİR ARAYA GELDİ

Kongreye; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler ile MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdulsamet Temel ve MÜSİAD üyesi çok sayıda işadamı katıldı.

BAŞKAN İNCİ'DEN ÜYELERE ÇAĞRI

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin üçüncü kez başkanlığına seçilen Halit İnci, kongre öncesi ve sonrası yaptığı konuşmasında, MÜSİAD'ın öneminden bahsederek, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Üyelere teşekkür eden Başkan İnci; üyelere çağrıda bulunarak, MÜSİAD'ın tüm programlarına, fuarlarına ve gezilerine katılmalarını istedi. Başkan İnci; MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin yeni hizmet binasının tüm üyelerine açık olduğunu belirterek, burada şirket içi tüm toplantılarını rahatlıkla yapabileceklerini söyledi.

HALİT İNCİ BAŞKANLIĞI'NDAKİ 15 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; "Halit İnci, İrfan Püsküllü, Ömer Faruk Kara, Enver Tok, Ahmet Genç, Semih Gülşan, Zafer Boz, Ünal Ülkü, Yaşar Coşkun, Muhammet Çapoğlu, Mustafa Kaytaz, Baki Demir, İbrahim Odabaş, Yunus Tever ve Salih Bakkaloğlu"

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; "Halil Ahmet Aygün, Özcan Nalbant, İsmail Eminler, Hüseyin Emanet, İsmail Açıkdeniz, Nazif Ercan Erdem, Cavit Öztaş, Ertuğrul Kurşun, İlhan Tan ve İsmail Koç"

Denetim Kurulu Asil Üyeleri; "Sabit Çelik, Erol Yaş ve Necmi İbil"

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri; "Mehmet Gözyuman, Süleyman Toprak ve Nazım Balçık"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Üniversitesi Mehmet Duman Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title