Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, geçen hafta yapılan kongre sonrası yeniden Adapazarı AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, geçen hafta yapılan kongre sonrası yeniden Adapazarı AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Dişli, şimdiye kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ve bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık ve samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Dişli, "Bizler bu kutlu davanın birer neferi olarak önümüzde uzunca bir yolun olduğunun farkındayız ve bu konuda üzerimize düşen görev neyse her zaman yapmaya hazırız. Bu vesile ile başta AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Ak olmak üzere teşkilatlarımızda görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ediyor, gerçekleşen kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ak ise, "Sayın Başkanımıza nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Kendisi AK Parti'nin kuruluş sürecinden bu yana her zaman destek olmuş ve hiçbir zaman elini taşın altına koymaktan çekinmemiştir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

SAÜ personeline Microsoft Office eğitimi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 39 idari personelin katıldığı ve 20 ders saatini kapsayan "Microsoft Office Programları" eğitimi düzenlendi.

Eğitim öncesinde katılımcılara seviye belirleme sınavı yapıldı ve katılımcılar "başlangıç ve orta-ileri" olmak üzere iki grupta eğitim aldı.

Eğitimciler Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Nevzat Taşbaşı tarafından, "Word, Excel ve PowerPoint" gibi bazı Microsoft Office programları hakkında bilgi verildi.

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara belge verildi.

Sapanca SGM kayıtları başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sapanca Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) yeni dönem kayıtları 25 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, çocuk kulüpleri, aile eğitimleri, engelli kurslarının yer alacağı merkezde ilk ders zilinin 7 Ekim Cumartesi günü çalacağı belirtildi.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, tüm Sapancalıları kurslara kayıt yaptırmaya davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Dişli Mustafa Ak Adapazarı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title