Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri "Hoca Ahmet Yesevi" paneliyle devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri "Hoca Ahmet Yesevi" paneliyle devam edecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek "Hoca Ahmet Yesevi" paneli, Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) saat 19.00'da başlayacak. Programa Prof. Dr. Necdet Tosun, Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. Münevver Tekcan ve Doç. Dr. Haşim Şahin konuşmacı olarak katılacak.

Adapazarı Belediyesi Kadın personele yemek düzenledi

Adapazarı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Kentpark'ta kadın personele yönelik yemek programı düzenledi.

Kentpark'ta düzenlenen yemeğe, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, başkan yardımcıları Rıdvan Özüm, Rıdvan Sezer, Mustafa Deverenli, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Durmaz, kadın meclis üyeleri ve belediyede çalışan kadın personel katıldı.

Başkan Vekili Aydın, burada yaptığı konuşmada, toplumda kadının yerinin öneme vurgu yaparak, "Milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etken role sahip olan kadınlarımızın katkılarıyla, tarihimizde büyük zaferler kazanmış bir milletiz. Bu anlamda dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize damga vuran kadınlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Kadınlar Günü veya senenin herhangi bir gününde kurgulanmış olan kutlama günleri aslında yaşanan olayların unutulmaması gerektiğini vurgulamak üzere yapılan organizasyonlardır. Belediye olarak her zaman kadınlarımızın fikir ve düşüncelerine önem verdiğimizi belirtmek istiyorum. Başta belediyede görev yapan kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Barınak dezenfekte ediliyor

Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde hayvanların daha sağlıklı koşullarda yaşayabilmeleri amacıyla her hafta düzenli olarak dezenfekte çalışması yapıldığı bildirildi.

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvan barınağının her zaman sağlıklı koşullarda hizmet verebilmesi için dezenfekte çalışması yaptıklarını belirtti. Dezenfekte çalışmalarıyla zararlı bakteriler arındırılarak barınakta bulunan hayvanların salgın hastalıklara karşı korunduğunu ifade eden Sezer, "Barınağımızda ilk açıldığı günden itibaren gerek hayvanların bakımı ve tedavisi gerekse hijyeni konusunda her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Haftalık olarak yaptığımız dezenfekte ile de hayvanlarımızı daha sağlıklı ortamda yaşatmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Rıdvan Sezer Adapazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title