Haberler

Sakarya'da Karne Heyecanı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Adapazarı Türk-İş ilkokulunda gerçekleştirilen törene katılan Coş, okul bahçesinde bekleyen öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Coş, karne dağıtımı için sembolik olarak Türk-İş ilkokuluna geldiğini ancak on binlerce öğrencinin benzer duyguları yaşadığını bildiğini söyledi.

Bütün öğrenci ve velilere tebrik eden Coş, "İnşallah veli, öğretmen öğrenci üçlüsü olarak daha iyi çalışmalar sergileyerek önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha iyi başarılara imza atmak için bu yaz dönemini iyi değerlendireceğiz. Eğitimimizin hem alt hem de üst yapısını daha iyi hale getirmek için değerli velilerimizin desteği duası ve katkılarıyla güzel çalışmalar yapıyoruz. Birlik huzur ve istikrar içinde devletimizi ve milletimizi güçlü kılarak güçlü bir toplum oluşturarak gelişme kalkınma yarışında daha güzel noktalara ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu çalışmaların mihenk noktası muhakkak eğitim. Eğitimdeki seviyemizi milletçe daha da yükseltmek ilim ve fen yarışında daha üst noktalara erişebilmek için 'İki günü eşit olan ziyandadır' anlayışıyla çalışmamız gerekiyor. Bu konuda destek veren mesai mefhumu tanımadan gayret gösteren ve var gücüyle geleceğimizi aydınlatmaya çalışan öğretmenlerimiz canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından sınıfları gezen Vali Coş, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karnenin yanında Vali Coş'un veliler ve öğrencilere hitaben kaleme aldığı mektuplar da verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Coş Adapazarı Türk İş Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title