Haberler

Sakarya'da jandarmadan şafak operasyonu: 4 gözaltı

Güncelleme:

Sakarya'da jandarmadan şafak operasyonu: 4 gözaltı Sakarya'nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen şafak operasyonunda dört adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Sakarya'da jandarmadan şafak operasyonu: 4 gözaltı

SAKARYA - Sakarya'nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen şafak operasyonunda dört adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda pompalı tüfek, silah, bu silahlara ait mühimmat ve içime hazır kubar esrar ele geçirilirken, 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda eş zamanlı olarak dört adrese baskın düzenlendi. Karasu'nun Tepetarla ve Darıçayırı mahallelerinde bulunan dört ev ile eklentilerinde ekipler tarafından arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde iki adet pompalı tüfek, iki adet tabanca ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Ayrıca aynı adreslerde kurutulmuş ve içime hazır kubar esrar da yakalandı. Olayla ilgili İ.T., M.K., H.Ç. ve A.A. isimli 4 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Jandarma Sakarya Karasu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title