Haberler

Sakarya Alperen Ocaklarından Başkan Öztürk'e Ziyaret

Sakarya Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti.

Sakarya Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret etti.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret eden Sakarya Alperen Ocakları yönetim kurulu üyeleri, Başkan Öztürk'e faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Tüm dünyanın gündeminde olan Bayırbucak meselesi ile ilgili bir kampanya yürüttüklerini belirten Sakarya Alperen Ocakları Üniversite Masası Başkan Yardımcısı Hayati Özsipahi, "Türkmen Dağında yaşanan olaylar kamuoyunun malumudur. Orada zulüm gören insanlar Müslüman Türklerdir. Bizim anlayışımızda Firavun'a karşı durmak yetmez; Musa'nın yanında olmak gerekir. Bu sebeple zulüm altındaki kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenledik. Kampanya çerçevesinde bozulmayacak gıdalar, kışlık kıyafetler vs. topluyoruz. Halkımız Allah'a şükür duyarlı ve bu sayede onlarca yardımı Türkmen kardeşlerimize iletmek üzere teslim aldık. Bu çerçevede Erenler Belediye Başkanımızın da kampanyaya destek olmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm mazlum milletlerin yanında olduklarını belirten Başkan Öztürk ise, "Nerede bir mazlum varsa bizim devletimiz ve milletimiz ona sahip çıkıyor. Hiçbir sebep yokken Rus uçakları ve Katil Esed'in insanlık suçu saldırılarına maruz kalan Türkmenler de bizim kardeşlerimiz, kandaşlarımızdır. Türkmen kardeşlerimize yardım etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu mazlum coğrafyaya yardım götürmek için seferber olan Alperenleri kutluyorum. Erenler Belediyesi olarak bu kampanyanın tamamen arkasında olmakla birlikte elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

Ziyaretin ardından yardım kampanyasında birlikte hareket etmek için program hazırlayan Alperenler ve Başkan Öztürk, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alperen Ocakları Cavit Öztürk Erenler Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title