Haberler

Sakarya Abhaz Derneği'nden Ankara Çıkarması

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un davetlisi olarak Başkent Ankara'ya bir dizi program gerçekleştiren Apsınra Dans Genç Grubu Öğrencileri; ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bganba Oral Kobaş'ın başkanlığını yaptığı Sakarya Abhaz Derneği'nin Kültür Sanat Komisyonu'nun faaliyetleri çerçevesinde Apsınra Dans Genç Grubu Öğrencileri; Ülkü Yıldız, Zerrin Kobaş, Dans Öğretmeni Jade Burak Deniz'in rehberliğinde bir dizi ziyaret için Ankara'ya gitti.

Programa; Abhazya Basın Kartı sahibi Gazeteci Necdet Akoğlu'da eşlik etti. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geçen Sakarya Abhaz Derneği Kültür Sanat Komisyonu Grubu; burada sırasıyla AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'yı ziyaret ederek, çeşitli görüşmelerde bulundu. Heyet; TBMM salonunu yakından görme fırsatını da buldu.

UNCUOĞLU LİSE ÖĞRETMENİ KOBAŞ İLE YILLAR SONRA TBMM'DE BULUŞTU

Duygulu anların yaşandığı ziyarette; Sakarya Abhaz Derneği Kültür Sanat Komisyonu üyesi Zerrin Kobaş; lise yıllarından öğrencisi olan AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette; Uncuoğlu'na Sakarya Abhaz Kültür Merkezi hizmet binası hakkında da bilgi verilerek, destek katkı istendi. "Biz Sakarya Milletvekilleri olarak her zaman Sakarya'mız için el eleyiz" diyen Uncuoğlu; "Sakarya Milletvekilleri olarak dernek hizmet binası için ellerimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

TUNCAY ÖZKAN'DAN ABHAZ GENÇLERE TAM BİR TARİH DERSİ

Ardından yemeğe geçen heyet; TBMM koridorlarında dolaşırken karşılaştığı CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan eski meclisin tarihsel dokusuyla ve yapımıyla ilgili detaylı bilgiler aktararak; tam bir tarih dersi verdi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya'nın Abhaz asıllı milletvekillerinden Engin Özkoç gençlere hitaben; "Sakarya Abhaz Derneği gençleri olarak gerçekleştirdiğiniz ziyaret için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizler; geleceğimiz olan gençlerimize, bu sosyal-kültürel-tarihi gezi önemli kazanımlar sağladığına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Engin Özkoç Ak Parti Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title