Haberler

Sahte şeyhin istismarına uğrayan küçük kız çocuğu, yaşadığı dehşeti tüm detaylarıyla anlattı

Güncelleme:

Uşşaki tarikatı lideri olarak bilinen ve Fatih Nurullah takma adını kullanan Eyüp Fatih Şağban'ın istismar ettiği küçük kız çocuğu yaşadığı kabus dolu anları, "Bana bir şey demeden dudağımdan öptü. Sessiz kalmam için de bana 100 TL verdi" sözleriyle anlattı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki dergahta yaşanan cinsel istismar, ortaya çıkan her detayıyla infial uyandırmaya devam ediyor. Fatih Nurullah takma adıyla bilinen Eyüp Fatih Şağban'ın 55 yıla kadar hapsi istenirken küçük çocuk, maruz kaldığı dehşeti detaylarıyla ifadesinde anlattı. Başta korktuğu için olayı kimseye anlatamayan küçük çocuk ifadesinde kendisi ile aynı yaşlardaki başka bir çocuğun da istismara uğradığını ifade etti.

DERGAH EVİNE AİLESİYLE BİRLİKTE GİTMİŞ

Habertürk'te yer alan habere göre; Uşşaki tarikatı lideri olarak bilinen ve Fatih Nurullah takma adını kullanan Eyüp Fatih Şağban'ın istismar ettiği 12 yaşındaki kız çocuğunun savcılık ifadesi ortaya çıktı. İstanbul'da imam hatip 7'nci sınıf öğrencisi olan 2008 doğumlu kız çocuğu, ifadesinde Sakarya'daki dergah evine temmuz ayında ailesiyle birlikte gittiklerini anlattı. Babasının tesisatçı olduğunu, 3 katlı evin bakımını yapmak için buraya gittiklerini anlatan mağdur çocuk, kendisinin de çay hazırlayıp servis ettiğini söyledi.

"BANA BİR ŞEY DEMEDEN DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Olay gününü "20.30-21.00 arasında çay istedi, ben de götürdüm. 'Herkes kapıyı çalarak girer, sen çalmadan da girebilirsin' dedi. Sonra bir şeyler daha istedi. İstediklerini getirmek için aşağı gittim. Tekrar yukarı çıktım. Üst katta ikimizden başka kimse yoktu. Bana bir şey demeden dudağımdan öptü. Ona tepki vermedim, bir şey söylemedim. Çünkü korkmuştum" sözleriyle anlatan kız çocuğu, Eyüp Fatih Şağban'ın bulunduğu kata her çıktığında kendisini öptüğünü ve annesine, babasına bunu söylememesi konusunda uyardığını anlattı.

"SESSİZ KALMAM İÇİN 100 TL VERDİ"

Daha sonra da uğradığı istismarı detaylarıyla anlatan 12 yaşındaki çocuk, tacizcinin "Bu olaylar aramızda kalacak, insanlara ayıp olur" sözlerini aktardı. Bu sözler üzerine tacizcinin isteği ile kilitlediği kapıyı açarak annesinin yanına gittiğini ve ağladığını anlatan küçük çocuğun ifadesinde "Annem ne olduğunu sordu ancak o sırada anlatmadım. Başka bir şeyler uydurdum" dedi. Bitmeyen tacizleri anlatan küçük çocuk, ifadesine şöyle devam etti: "Annem o zamanlar kanser olduğu için ve üzülmemesi için, babamın da işleri çok yoğun olduğu için bu olayları onlara anlatmadım. Fatih bu olayları kimseye söylememem konusunda beni hiç tehdit etmedi. Yalnızca bana ilk olayın gerçekleştiği gün 100 TL verdi. Bana hediye olarak verdiğini söylemişti. Ancak bana göre sessiz olmam için verdi."

"BAŞKA BİR ÇOCUĞU DA İSTİSMAR ETTİ"

Küçük çocuğun ifadesine göre tacizci sözde şeyh, dergahta 10 yaşlarındaki bir başka kız çocuğunu daha taciz etti. Mağdur çocuk, annesinin tutumu ile olarak da ifadesinde şunları söyledi: "Dergaha dua istemeye gelen kişiler erkek ve kadın olarak ayrı ayrı ancak toplu olarak bu kişinin yanına girerlerdi. Ben, annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih'in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Bunu annem ve arkadaşları da görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi."

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Fatih Eyüp 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (284)

HOCA:

İslam Arap kültürüdür. Düşünsenize biz dua ederken arapça dua ediyoruz ve be dediğimizi bilmiyoruz.. Allah Türkçe bilmiyormu?

107
39
yanıtYanıtla
ceycey:

kim arapça dua ediyor herkes türkçe ediyor duasını

yanıt9
yanıt48
Ah Atatürk ah, nerede kaldın:

Ah Atatürk ah, nerede kaldın ? Biz gerçek müslümanlar da seni bekliyoruz.

50
44
yanıtYanıtla
Dogru:

Lan tarih cahilleri bu adamın yorumunda neden 30 dislike var .Lozan bir başarıdır atatürk de bizim tarihimizdeki en önemli ve en başarılı adamlardan biridir tarih okuyun o olmasaydı durumumuz çok daha kötü olurdu atatürkün ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun

yanıt8
yanıt5
Hoca:

Bu adamı tanıyorum. Adama iftira attılar.

6
57
yanıtYanıtla
Kaya:

Yuh

yanıt11
yanıt2
Cemal:

hoca bu adamın kafası senin kafan bunun kafası aynı

yanıt4
yanıt0
şems:

Hoca ailece bir ay misafiri ol iftira olduğunu ispatlarsın.

yanıt2
yanıt0
osman çakar:

sahte hoca geldi hergün hoca ismiyle boyle saçma yaziyor timarhane muhabbeti

yanıt1
yanıt0
deli:

sahte seyt basligini begenmedim islamda seyhlik gavslik kutupluk yoktur hepsi sahtedir

38
19
yanıtYanıtla
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title