Haberler

Şahan Gökbakar, Yeni Filminin Galasına Eşiyle Katıldı

Güncelleme:

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi "Osman Pazarlama"nın galası önceki gün gerçekleşti. Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'nda yapılan galaya ünlü isimler akın etti.

Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar'ın birlikte yazdığı "Osman Pazarlama"nın galası geçtiğimiz gün gerçekleşti.

EŞİYLE EL ELE GELDİ

Ünlü oyuncu, geceye çok uzun süre birlikte medya karşısına çıkmamaya özen gösterdiği eşi Selin Gökbakar'la el ele katıldı.

"DEMET VE OKAN'I ZOR İKNA ETTİM"

Filmin oyuncuları, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un filme dahil oluş sürecini anlatan Gökbakar; "Demet ve Okan'ı zor ikna ettim. Ama 'kendinizi oynayacaksınız' deyince kabul ettiler. Demet zaten pop müziğin kraliçesi, onun bu işlere yatkın olmasını bekliyordum ama Okan'dan beklemiyordum. Filme kendisi doğaçlama esprirler kattı. Bana güzel ayar verdi, filmde göreceksinz. Demet de sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum" dedi.

"CEM'İ DAVET ETTİM"

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmi vizyona girince afişini paylaşmış, bu hareketi 'zeytin dalı uzattı' diye yorumlanmıştı. Gökbakar, "Cem Yılmaz'ı davet ettiniz mi" sorusuna, "Bütün arkadaşlarımı davet ettim. Zeytin dalı olayını da açıklayayım... Ben Türk sinemasıyla ilgili çok afiş paylaşıyorum. Bunu sinema sektörünün gelişmesi için yapıyorum. Zeytin dalı olarak algılandı ama bunu bütün arkadaşlara yapıyorum" dedi

RECEP İVEDİK 5 GELİYOR

Ömür Gedik ve Betül Demir'in, "Recep İvedik 5'te birimiz Şahan'ın sevgilisini birimiz karısını oynamak istiyoruz" demesi üzerine Gökbahar "Ağustosta çekime başlayacağız. Bu dediklerini kayda aldım ama bir düşünmem lazım" dedi.

GARSON ESPRİSİ

Filmin konuk oyuncusu Okan Kurt "İlk teklif geldiğinde sordum ne giyeceğimi, smokin dediler. Siyah giyeyim diyorum, beyaz diyorlar. Garson esprisini sonradan öğrendim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Togan Gökbakar Şahan Gökbakar Okan Kurt Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

....... Mobil-ANDROID:

Ya Demet bu ne hal ayy kuscam.

18
3
yanıtYanıtla
Neyse:

Akalının kıyafeti ne oyle..paranla rezil olmak böyle bişey olsa gerek..

9
2
yanıtYanıtla
sinemaciMobil-ANDROID:

sahan gokbakar senin gibiler yuzunden turk sinemasi geriye gittii turk sinemasinin ucine ettiniz

3
8
yanıtYanıtla
Sado ban kaldırMobil-IOS:

Bi ben mi fakirim

3
0
yanıtYanıtla
As:

Galadakilerle o an ayarlasa bir tane daha komedi filmi çıkarmış

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title