Haberler

Ameliyatı için tayini çıkan doktorunun peşinden gitti

Güncelleme:

Ameliyatı için tayini çıkan doktorunun peşinden gitti Eskişehir'de yaşayan Fatma Özen Duygun, ameliyat için eski doktorunu tercih etti; Safra kesesi ameliyatı başarı sonuçlanan Duygun; "Doktorumu Eskişehir'den tanıdığımdan dolayı ameliyat için tayin olduğu hastaneye geldim" Genel Cerrahi Uzmanı Op.

Ameliyatı için tayini çıkan doktorunun peşinden gitti

Eskişehir'de yaşayan Fatma Özen Duygun, ameliyat için eski doktorunu tercih etti;

Safra kesesi ameliyatı başarı sonuçlanan Duygun;

"Doktorumu Eskişehir'den tanıdığımdan dolayı ameliyat için tayin olduğu hastaneye geldim"

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Zencirci;

"Hastanemizde genel cerrahi anlamında tüm ameliyatlarımızı gerçekleştirebilme imkanımız mevcuttur"

BİLECİK - Eskişehir'de yaşayan bir vatandaş, tayini çıkan doktorunun peşinden giderek ameliyatını doktorun yeni atandığı Bozüyük Devlet Hastanesi'nde oldu.

Fatma Özen Duygun isimli vatandaş, safra kesesi ameliyatı için daha önce tanıyıp başka bir ameliyatını yapan doktorunu tercih etti. Duygun, ameliyat için müracaat ettiği Eskişehir'deki hastanede, doktorunun Bozüyük Devlet Hastanesine tayin olduğunu öğrendikten sonra ameliyat için doktorunun peşinden gitti. Önceki gün başarılı bir şekilde safra kesesi (laparoskopik kolesistektomi) ameliyatını olan Fatma Özen Duygun sağlığına yeniden kavuşarak başta doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Zencirci olmak üzere tüm hastane çalışanları ve yetkililerine teşekkür etti.

"Doktorumu Eskişehir'den tanıdığımdan dolayı ameliyat için tayin olduğu hastaneye geldim"

Hasta Fatma Özen Duygun, Eskişehir'de ikamet ettiğini anlatarak, " Eskişehir'den buraya doktorum için geldim. Geçen yıl da Eskişehir'de doktoruma karaciğer ameliyatı olmuştum. Bu sene de safra kesesinden ameliyat oldum. Doktorumu Eskişehir'den tanıdığımdan dolayı ameliyat için tayin olduğu hastaneye geldim. Ameliyatım başarılı bir şekilde sonuçlandı. Başta doktorum olmak üzere tüm hastane çalışanlarından Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm hastalarımız hiç çekinmeden Bozüyük Devlet Hastanesine müracaat edebilirler" dedi.

" Eskişehir'de ikamet eden vatandaşımız buraya gelerek safra kesesi ameliyatını başarılı bir şekilde olmuştur"

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Zencirci, daha önceden Eskişehir'de görev yaptığını, sonrasında Bilecik'in Bozüyük ilçesine tayin olduğunu söyledi. Zencirci, "Genel Cerrahi Uzmanıyım. Daha önce Eskişehir Şehir Hastanesinde görevli iken isteyerek atandığım Bozüyük Devlet Hastanesinde göreve başladım. Hastanemizde genel cerrahi anlamında tüm ameliyatlarımızı gerçekleştirebilme imkanımız mevcuttur. Eskişehir'de ikamet eden vatandaşımız da buraya gelerek safra kesesi ameliyatını başarılı bir şekilde olmuştur. Hastamızın herhangi bir şikayeti yoktur ve kendisi bir gün içerisinde taburcu edilecektir. Bozüyük Devlet Hastanemizin imkanlarını kısa sürede üst seviyeye çıkardık. Burada vatandaşlarımızın sorunlarına cevap verebilmekte ve tedavilerini yapabilmekteyiz. Vatandaşlarımızın büyük şehirlere gitmesine gerek kalmamaktadır. Bozüyük Devlet Hastanesi bu anlamda elinden gelen her şeyi gerçekleştirecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Fatma Özen Eskişehir Bozüyük Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title