Haberler

130 Kiloya Sevindi

Kilolarından Kurtulmak İçin Hastaneye Giden Genç, 130 Kilo Olduğunu Duyunca Çok Sevindi.

Kilolarından kurtulmak için hastaneye giden genç, 130 kilo olduğunu duyunca çok sevindi.

Gaziantep'te aşırı kiloları nedeniyle ayağa bile kalkmakta güçlük çeken 22 yaşındaki Kiraz Açıkgöz, tedavi olmak ve kilolarından kurtulmak için Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi (GAZÜ) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde 130 kilo olduğunu öğrenince sevindi.

Uzun yıllardır tartılmadığı için ulaştığı kiloyu ilk kez öğrenen Açıkgöz, “Daha kilolu olduğumu düşünüyordum. Şimdi tedaviyle zayıflayıp evlenmek istiyorum” dedi.

Açıkgöz, ilk olarak ancak ambulansla gidebildiği Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinden, GAZÜ Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Güçlükle de olsa yakınları tarafından GAZÜ Tıp Fakültesine götürülen genç kız, burada Endokrinoloji Bölümünde muayene oldu.

Uzun yıllardır tartılmayan Kiraz Açıkgöz, muayene için gittiği hastanede tartılma imkanı da buldu ve 130 kilo olduğunu öğrendi.

Doktorların aşırı kiloları ve rahatsızlığına ilişkin sorularını yanıtlayan Açıkgöz'den, aşırı kilolarına hangi hastalığın neden olduğunun belirlenmesi için kan ve idrar tahlili istendi.

Açıkgöz, muayene sonrasında  130 kilo olduğunu öğrenmenin kendisini mutlu ettiğini çünkü kilosunun çok daha fazla olduğunu düşündüğünü söyledi.

Hastalığının ne olduğunun belirlenmesinin ardından tedavi olup kilolarından kurtulmak ve normal bir yaşam sürmek istediğini ifade eden Açıkgöz, “Tedavi olarak zayıflayıp evlenmek istiyorum” dedi.

Aşırı kilolu genç kız tahlillerinin sonuçlanmasının ardından konulacak teşhise göre uygun bir yöntemle tedavi edilecek.

Kiraz Açıkgöz, küçük yaşlarda kilo almaya başlamıştı. Uzun yıllar tartılmadığı için kaç kilo olduğunu öğrenemeyen genç kız, kendisiyle kiloları yüzünden dalga geçildiği için okula da gitmemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title