Haberler

Sağlık Merkezi Binası Aşı Haftası'nda Açıldı

21-17 Nisan tarihleri arasında ilk kez bir ilçede başlayan "7.Aşı Haftası" kutlama etkinliği, Akhisar 4 Nolu Aile Sağlık Merkezi binasının açılışına sahne oldu.

21-17 Nisan tarihleri arasında ilk kez bir ilçede başlayan "7. Aşı Haftası" kutlama etkinliği, Akhisar 4 Nolu Aile Sağlık Merkezi binasının açılışına sahne oldu.

Sağlık Merkezi binasının açılışı, Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı'nın duası ile Kaymakam Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Manisa İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay tarafından gerçekleştirildi.

4 Nolu Aile Sağlık Merkezi doktorlar Beril Başaran, Melih Ekin, Hatice Aysu, Uzman Dr. Günay Gök ve Gürhan Dilbaz'ın satın aldıkları 300 metrekare alan üzerindeki binanın, Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun, Aile Sağlık Merkezi olmayı hak eden ilçedeki ilk tesis olduğu bildirildi.

Akhisar 4 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nde bebek bakım, emzirme, müşahade, kan alma, bebek izlem ve aşı, gebe izlem ve aile planlama ile dinlenme odaları bulunuyor.

İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay, açılışı yapılan 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin, şuan için Manisa'daki en güzel merkez olduğunu söyledi. Tay, "Bakanlığımızın yapmak istediği şey buydu. Açılışını yaptıktan sonra gezeceğimiz aile sağlığı merkezi, aile hekimliği uygulamasının en güzel örneklerinden biri olmuştur. O konuda da arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

"7. Aşı Haftası" kutlama etkinliklerinde ilk aşıları Kaymakam Kamil Köten ve İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay yaptı.

(BG-ERG-

24.04.2012 22: 40: 42

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Köten Orhanlı Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title