Haberler

Sağlık Bakanı Koca'nın temmuz ayında örnek gösterdiği Samsun'un koronavirüs haritası artık kıpkırmızı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın temmuz ayında vaka sayılarının ve tedbirlerin uygulanmasında örnek iller arasında gösterdiği Samsun'un koronavirüs haritası kıpkırmızı hale geldi. Haritada 3 ay önce yer yer beyaz ve yeşil renkler de yer alıyordu.

Samsun'da 'Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndan (HES) 31 Ağustos ve 26 Kasım tarihlerinde 3 ay zaman aralığıyla alınan görüntüler koronavirüs salgınında vaka artışlarını gözler önüne serdi. 3 ay önce diğer renklerin de görülebildiği haritada şimdilerde 'yüksek risk'i temsil eden kırmızı renk yoğunluğu dikkat çekiyor. Şehir, uygulamadan bakıldığında kıpkırmızı halde bulunuyor.

Sağlık Bakanı Koca'nın 3 ay önce örnek gösterdiği Samsun'un koronavirüs haritası artık kıpkırmızı

VALİLİK UYARDI

Samsun Valiliği de konu hakkında vatandaşa uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamada, "Salgının seyrini değiştirmek sizin elinizde. Alınan tedbir ve kısıtlamaların daha iyi ve hızlı netice vermesi için sizin desteğiniz şart. Lütfen zorunlu olmadıkça evinizden çıkmayın" denildi.

BAKAN KOCA, TEMMUZ'DA ÖRNEK İL GÖSTERMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, temmuz ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında vaka sayılarının ve tedbirlerin uygulanmasında örnek iller arasında Samsun'u göstermişti.

Dün yaptığı açıklamalarda ise son hafta içinde Samsun'da vaka sayılarının yüzde 50 artış gösterdiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Samsun HES Haberler

500

Yorumlar (9)

bakan:

harbiden bakansın sadece bakıyorsun

23
5
yanıtYanıtla
Damat:

Şimdiye kadar gerçek sayilar neden gizlendi? Biz dün açıklanan veya bundan sonra açıklanacak sayılara nasıl inanalım?

10
2
yanıtYanıtla
UTANMAZ AR DAMARI ÇATLAMIŞ:

SEN HANGİ YÜZLE BU HALKIN ÖNÜNE ÇIKIYORSUN. BU HALKI KERİZ YERİNE KOYDUNİSTİFA ET VE DEFOL 8 AYDIR HERGÜN İNSANLARIN YÜZÜNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEDİNNEYMİŞ EVE GÖNDERİLEN POZİTİF VAKALAR VAKADAN SAYILMAZMIŞ SEN MARSTAMI BAKANLIK YAPİYORSUN HALK BUNUN HESABINI SENDEN SORAR

4
3
yanıtYanıtla
Karakuyu:

Hadi lennn . Onu maskesiz orda burda fink atarken dusunseydiniz. Sen ve senin gibilerde ar damar varmi acep

yanıt1
yanıt0
ALİ:

gerçeklerle yüzleşilmiyor. kısıtlama gelmiyor sonra neden bitmiyor

5
2
yanıtYanıtla
abi:

yeterin artık esnek çalışmayı resmilestirin öleceğiz bu gidişle sağlık çalısanı olarak ne yapacagımızı bilemiyoruz çocuklarımızı nereye koyacagımızı bilemiyoruz.

3
2
yanıtYanıtla
aaa:

bir an önce esnek çalışma getirmelisiniz biz çalışanlar çocuklarını anaokula gönderiyor bizlere ne izn ne esnek çalışma var esnek çalışmayı çalışan butun ailelerde dönüşümlü olarak getirmelisiniz anaokullarınıda kapatmalısınız ben çocuğumu okula götürürken bimbir kişi ile karşılaşıyorum götürmesem bakacak kimse yok heryerimiz korana siz daha hala bizi çalıştırıyorsunuz ayrıca çocuklarımızıda hastalığın içine itiyorsunuz biz zengin değiliz çocugumuza bakıcı tutalım ozel ögretmen tutalım d

1
1
yanıtYanıtla
Deeebeyi_27:

Herkes gerçek oranı çok iyi biliyordu sağlık bakanı elinden geleni yaptı kimse boşuna boş boğaz yapmasın sanki bildiğimizden geri kalacak bir toplumuz hangimiz tam olarak tedbirlerle uydukki eminim boş yorumcular bile bunu biliyorlar ve bu saçma sapan yorumları yapanlar hiç dikkat etmeyen kişiler

1
0
yanıtYanıtla
Esnek:

samsun kıpkırmızı ama esnek yok. bu iş idarecilere bırakılmamalıydı. her gün işe gidip geliyoruz. çalışan anneler hiç düşünülmedi. çocuğu ne yapacak. esnek çalışmayı çalışan bütün aileler için getirilmesi gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title