Haberler

Sağanak yağış etkisini göstermeye başladı! Meteoroloji dolu ve sel uyarısı yaptı

Güncelleme:

AKOM tarafından yapılan uyarılardan sonra sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da şiddetli yağış başladı. Büyükçekmece'de başlayan yağış trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Meteoroloji; sel, yıldırım, kuvvetli rüzgar, dolu ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, sabah saatlerinde İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki ilçeleri ile Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

SARI KOD UYARISI GELDİ

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda ve Tekirdağ çevrelerinde beklenen yağışlara dikkat şeklinde sarı kodlu uyarı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için 'kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı' hava dalgasının etkili olacağını belirtti.

Sağanak yağış etkisini göstermeye başladı! Meteoroloji dolu ve sel uyarısı yaptı

BÜYÜKÇEKMECE'DE BAŞLADI

Büyükçekmece'de, sabahın ilk saatlerinden itibaren yağmur yağışı etkili olmaya başladı. Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) tarafından yapılan uyarılarından sonra sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağış başladı. Büyükçekmece saat 06.00 sıralarında başlayan yağış trafikte sürücülere zor anlar yaşattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Tekirdağ Haberler

500

Yorumlar (5)

Metin:

İklim değişikliklerin tek sebebi insanların azmasıyla alakalıdır kul azdı hak yazdı bu kadar net daha önce yaşanmıyordu böyle şeyler

22
3
yanıtYanıtla
meczup:

küresel iklim değişikliği kuraklık ve aniden büyük miktarda sel ve su baskınına sebep olan yağışlara neden oluyor marsa gitmeye çalışanlar dünyayı fitne fesat yuvasına çevireceklerine yaşanır yer haline getirmeğe uğraşsalar kendileri ve insanlıki çin hayırlı olur konumuza dönersek denizlere boşa akan ani yağan şiddetli sağnak yağışların oluşturduğu sular yeraltı ve yerüstü su havzaları oluşturularak depolanmalı yerüstü sularda buharlaşma önlenmeli bizim ülkemizde ciddi bir su yönetim şekli yok

11
4
yanıtYanıtla
Bahar:

Biz mersinde daha soguk kilima yakiyoruz istanbulda millet kazak giyiyor

1
1
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Ne güzel işte kıymetini bilin

yanıt2
yanıt0
Erol:

Bizd? coruma yagmur yagisi bekliyorum rabbim yagdlrılsa bugday ekemedik talla topragimiz kuru

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title