Haberler

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Canlı Yayında Barıştı

Güncelleme:

Ayrıldıkları yönünde haberlerle gündeme gelen Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti, telefonla bağlandıkları canlı yayında birbirlerine seranat yapınca yeniden barıştı.

"Faik Öztürk ile ayrıldık" şeklindeki açıklaması ile gündeme gelen ünlü sanatçı Safiye Soyman, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanarak konuya açıklık getirdi.

"BENİ İHMAL EDİYOR"

Yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyleyen Safiye Soyman, "Faik Bey'in işleri dolayısıyla bir araya gelme fırsatımız olmuyor. Öylesine yoğun bir tempoda çalışıyor ki beni ihmal ediyor. Sadece işten işe, sahneden sahneye görüşüyoruz. Yakın zamanda Amerika'da konserlerim olacak beni oradan gelip alsın istiyorum. Elimden tutup geri getirsin istiyorum" şeklinde konuştu.

"ONUN TIRNAĞINI BİR ŞEYE DEĞİŞMEM"

Safiye Soyman'ın bu açıklamalarından sonra canlı yayına bağlanan Faik Öztürk, Safiye Soyman'a olan aşkının ilk gün gibi sürdüğünü, 18 yıldır süren ilişkilerinde bu tarz şeylerin olabileceğini söyledikten sonra duygularını "Samimiyetle söyleyeyim 18 yıllık bir beraberlik var… Onun tırnağını bir şeye değişmem. 18 yıl boyunca hiç tartışmadık ben bunca yıldır kendi ekmeğinin peşinde olan bir adamım. Bu zamanda adam gibi adam olup da karısına sahip çıkacak kişinin elini öperim. Ben Safiye Soyman'ı çok seviyorum ben ona hiç bir şey demedim. Safiye'nin yanında çalışanlar var onların maliyetini karşılamak gerek, Safiye evinde çıkardığı çorabın yerini bilmez, ben ona Leydi gibi bakıyorum. Uzun yolculuklardan hoşlanmıyorum ve bunu Safiye de bilir. 18 yıllık ilişkimizin temelinde sevgi, ekonomik yönden güçlü olmak ve saygı yatıyor. Bana onun kokusu yeter. Ona bir şey olsa Allah korusun onun yanında olacak adam benim, bunlar gönülden olacak şeyler, Amerika gezisiyle olacak şeyler değil" sözleriyle ifade etti.

SAFİYE SOYMAN BARIŞTI

Faik Öztürk'ün söylediklerinden çok etkilendiği belli olan Safiye Soyman, Öztürk'ün canlı yayından ayrılmasının ardından, "Daha önce magazinci arkadaşlara ayrıldık demiştim ama Faik Bey canlı yayını aradı ve bana olan hislerini anlattı. Çok mutlu oldum. Buradan da söyleyeyim Deniz ve Seren sayesinde Faik'le barıştık, bu açıklamalarından sonra bana olan sevgisine bir kez daha ikna oldum. Seninle yaşlanmak, ömür boyunca bir arada olmak istiyorum, seninle aynı sahnede olmak istiyorum" sözleriyle ayrılığın bittiğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Safiye Soyman Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title