Haberler

Safiye Soyman, Sabiha Gökçen'le Karıştırıldığı Olayla İlgili Konuştu

Güncelleme:

Historical Pics hesabının Safiye Soyman ve Sabiha Gökçen'i karıştırması üzerine açıklama yapan Safiye Soyman, "Hep pilot olmak istemişimdir." dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Twitter'da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan Historical Pics (Tarihi Fotoğraflar) hesabının, Safiye Soyman ve Sabiha Gökçen'i karıştırması dünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Hesap, yaptığı hatayı bir gün sonra fark etti ve düzeltme yaptı. İstemeden bu olayın kahramanı olan Safiye Soyman, yaşadıklarını anlattı.

YANLIŞLIĞI BİR GÜN SONRA FARK ETTİ

Twitter'da yapılan yorumlar üzerine yaptığı hatayı bir gün sonra fark eden hesap, Sabiha Gökçen'in fotoğrafını silerek "Türk takipçilerimiz için; işte uçmayan şarkıcı Safiye Soyman, Faik Öztürk'le birlikte" notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı.

"HEP PİLOT OLMAK İSTEMİŞİMİDİR"

Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan, bu olay karşında büyük bir şaşkınlık yaşayan sanatçı Safiye Soyman, yaşadıklarını anlattı: Ben de ne olduğunu anlamadım. Telefonlarım susmuyor. Başta olayı anlamadığım için büyük panik yaşadım. 'Allah yaptırdı bu hatayı' diyorum çünkü benim en büyük hayalim pilot olmaktı. Ama hayat beni başka yollara götürdü. Bugün imkanım olsa küçük bir uçak almak isterim."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabiha Gökçen Safiye Soyman Hürriyet Twitter Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (6)

asdMobil-ANDROID:

sabiha gokcen dersimde 100 bin kürdü havadan bomba yagdirarak katleden devletin ilk bomba atan pilotudur lanet olsun ona

4
2
yanıtYanıtla
BBC:

din düsmanlari bunlar.

2
1
yanıtYanıtla
zorluMobil-ANDROID:

tamda bulmuslar yakisani salincaktan korkar bu be

1
0
yanıtYanıtla
Antipatik Mobil-IOS:

Dengesizin teki çıkmış sabiha gökçen ermenidir benim teyzemdir demiş millet inanmış sabiha gökçenin kendi anılarında babası hafız izzet beyin edirneden bursaya sürülmüş bir jön türk olduğu kesindir. Ne Mutlu Türküm DİYENE... Bunun ne demek olduğunu beyinsizler anlayamaz ...

0
1
yanıtYanıtla
HAYDAR:

AMPULLER İYİ

1
0
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

Sabiha Gokcen ermeni olabilir.Osmanli zamaninda ermeni olanlara millet i sadika(sadik millet) denmisti. ancak suan durum ayni degil elbette.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title