Haberler

Safiye Soyman, Nur Yerlitaş'ın son günlerini anlattı: 'Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem' şarkısını dinlerdi

Güncelleme:

Şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden 30 yıllık arkadaşı Nur Yerlitaş'ın vefat etmeden önce sık sık "Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem" şarkısını dinlediğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan 64 yaşındaki ünlü modacı Nur Yerlitaş önceki gün evinde hayatını kaybetti. Arkadaşının ölümüyle yıkılan Safiye Soyman, son röportajında Yerlitaş ile 30 yıl boyunca yaşadıklarını anlattı.

"VEFATINI DUYUNCA CANIMDAN CAN GİTTİ"

Koronavirüs salgınından dolayı evinde karantinada olan Safiye Soyman, Posta'ya verdiği röportajda Nur Yerlitaş ile olan dostluğunu şöyle anlattı: "30 yıllık dostumdu. Vefatını duyunca canımdan can gitti. Çok yüreğim yandı. Sahne tuvaletlerimi o hazırlardı. Bambaşka güzellikte bir insandı. Onunla aç da kaldık, sefa da sürdük. Kardeşten öteydik. Eli çok boldu, ekmeğini paylaşırdı. Açın halinden anlardı. Merhametliydi. Kadim dostumdu. O bende, ben onda kalırdım hep. 99 depremine de birlikte yakalanmıştık. Nur'la yaşamayan onun kıymetini bilemez."

Safiye Soyman, Nur Yerlitaş'ın son günlerini anlattı: Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem şarkısını dinlerdi

"VEFATINDAN ÜÇ GÜN ÖNCE KONUŞTUK"

"Son günlerde "Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem" şarkısını çok dinledi. Kırgınlıkları vardı ama herkesi affetti. Vefatından üç gün önce konuştuk. Son günlerde rüyamda sürekli onu görüyordum. Onu kaybedeceğimiz içime doğmuştu. Beni arayıp "Safiye'm ne olur benim için dua et. Harun da benim için dua etsin" derdi. Oğlum Harun, engelli olduğu için onların duası melek gibi kabul olur. Ölümden hiç korkmazdı, dipçik gibi bir kadındı. Herkesin imdadına koşardı. Ölen tüm arkadaşlarının helvasını kavururdu. Okuttuğu bir yığın çocuk vardı. Allah'a yakın bir kadındı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Safiye Soyman DOST Partisi Nur Yerlitaş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (34)

celal fk:

banane ya nur yerlitaştan sıkırdık artık ölmüş gitmiş

3
19
yanıtYanıtla
Misafir:

Okuma o zaman bu tarz haberleri... Öluye saygi biraz...

yanıt12
yanıt4
Mert harac:

Celal bey sen kimsin nurallam hakkında böyle konuşuyorsun ölmüş gitmiş

yanıt13
yanıt0
Mert harac mert haraç:

Canım nurallam

yanıt14
yanıt3
Zeynep:

Yazıklar olsun sizlere ölmüş bir insanın arkasında konuşa bilecek kadar zayıf insanlar sınız ben de diliyorum Rabbim den onun mekanını cennet eylesin ??????

17
4
yanıtYanıtla
Selma karamazak:

Mekanı cennet olsun inşallah şehitlerle ilgili anlık bir dıyguyu dile getirdi kadıncağız kimse oda başına dert oldu her insan hata yapar asıl yargılayandan korkmalı bence insanın kalbini en iyi Allah bilir tanıyanlar vijdanlı olduğunu söylüyor

10
5
yanıtYanıtla
Aysun Deniz:

Allah rahmet eylesin ölüm çok acı ama var olan bir gerçek...keşke iyiler ölümsüz kötüler ölümlü olabilseydi??

14
1
yanıtYanıtla
GERCEKLER TOKATTAN DAHA COK ACITIR:

Nur yerlitas bir laf etti ,çoğu sanatçı sildi kadını .Kemal doğulu çok soğuk yazı paylaşmış .Halbuki çok yakinlardi. Öykü serter de hiçbir şey paylasmamis.Halktan tepki görürler diye sessiz kalıyor ve takipten çıkarıyorlar .Hepsi kendi cikarini düşünüyor .Yoksa şehitleri düşünen falan yok.

12
1
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

çok haklısınız. sözünüzün üstüne söz söylemek istemem.

yanıt1
yanıt0
EBRU:

KEMALLE ÖYKÜYE ÇOK ŞAŞIRDIM. ONLARIN KARİYERİNİ BU KADIN YAPTI. DEMEK KADIN BU ŞARKIYI DİNLEMEKTE HAKLIYMIŞ. BU NE VEFASIZLIK NE BASİTLİK

yanıt10
yanıt1
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title