Haberler

Şafak Sezer'den eski rol arkadaşları Büşra Pekin ve Ersin Korkut'a sert tepki: Bir daha çalışmam!

Güncelleme:

Serdar Ortaç'ın Instagram canlı yayınına konuk olan Şafak Sezer, Kutsal Damacana'da oynayan Büşra Pekin ve Ersin Korkut'a adeta ateş püskürdü. Her iki ismin de bir kere bile Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediğini dile getiren 49 yaşındaki komedyen, "Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam" dedi.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, şarkıcı Serdar Ortaç'ın Instagram canlı yayınında konuk oldu, samimi açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 1 saat süren sohbetlerinde ikilinin kahkahaları eksik olmazken, başrolünde oynadığı filmlerden bahseden Şafak Sezer, çarpıcı bir itirafta bulundu. 49 yaşındaki komedyen, Kutsal Damacana'da oynayan Büşra Pekin ve Ersin Korkut'a adeta ateş püskürdü.

Şafak Sezer'den eski rol arkadaşları Büşra Pekin ve Ersin Korkut'a sert tepki: Bir daha çalışmam!

"BİR KERE BİLE KUTSAL DAMACANA'DA OYNADIKLARINI SÖYLEMEDİLER"

"İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim" diyen Şafak Sezer, "Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!" ifadeleriyle eski rol arkadaşlarına sert bir şekilde tepki gösterdi.

Şafak Sezer, eski rol arkadaşları Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e ateş püskürdü

"DAHA ÇOK İYİLİK YAPTIM"

Şafak Sezer konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. 'Kutsal Damacana'da oynadım' diye insan CV'sine ekler. 'Acaba bir haksızlık mı yaptım?' diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım. Ersin tanınıyordu, ama Büşra bu filmle şöhret oldu. Ersin'i, Yılmaz Erdoğan'dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz 'Büşra'yı oynatsana' dedi.

Şafak Sezer, eski rol arkadaşları Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e ateş püskürdü

Ben bu kafayı da anlamıyorum. Bir film çektikten sonra başka bir havaya bürünen gençleri anlamıyorum. Kendilerini kral sanıyorlar. Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar ki bizim kulağımıza gelmiyor. Bu alem haksızlık yapılmaya, ihanete gelmez."

Şafak Sezer, eski rol arkadaşları Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e ateş püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Büşra Pekin Şafak Sezer Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title