Haberler

Sabiha Gökçen - Sivas Uçak Seferleri Başlıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas Seferlerine 30 Ekim 2007 İtibariyle Başlanacağı, Haftada Karşılıklı Üç Sefer Planlanan Hatta Yolcuların Vergiler Hariç 57 YTL'den Başlayan Fiyatlara Uçabileceği Bildirildi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Sivas seferlerine 30 Ekim 2007 itibariyle başlanacağı, haftada karşılıklı üç sefer planlanan hatta yolcuların vergiler hariç 57 YTL'den başlayan fiyatlara uçabileceği bildirildi.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm, Sabiha Gökçen-Sivas Uçak seferlerinin Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri haftada üç uçuş yapacağını söyledi.

Gülüm, son yıllarda özellikle hava ulaşımında Sivas'ın önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, yeni uçak seferlerinin de Sivas için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Vekili Gülüm, Sabiha Gökçen Havaalanından Salı, Perşembe ve Cumartesi günü saat 10.35'de havalanacağını, Sivas'tan da İstanbul'a 12.55'de uçacağını belirtti.

(İG-SE-Y)

24.10.2007 18:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title