Haberler

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç Açıklaması

"Bu millet, dualı millettir.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, "Bu millet, dualı millettir. Bu milletle ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, dünyanın parasını harcasalar, bin yıl İslam'a hizmet etmiş olan bu milleti hizmet etmekten alıkoyamazlar" dedi.

Tongüç, partisince Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen mitingde, yerel seçimlerin önemine dikkati çekerek, adaylarına destek istedi.

Vatandaşların belediyelerden hizmet beklediğini belirten Tongüç, "Bakıyorsunuz 5 yıl daha gitmiş, olan bizim garibana oluyor. Hizmet etmesi gerekirken maalesef hizmet belli çevreler etrafında dolaşıyor. Millete hizmet etmek için yola çıkanlar bu işleri yapamıyor" diye konuştu.

Tongüç, "Bu millet, dualı millettir. Bu milletle ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, dünyanın parasını harcasalar, bin yıl İslam'a hizmet etmiş olan bu milleti hizmet etmekten alıkoyamazlar" dedi.

Mitingde, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, Darende Belediye Başkan adayı Hulusi Kaya, Darende İlçe Başkanı Hamit Özbey ve belediye meclis üyesi adayı Hasan Ağaca da konuşma yaptı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Darende Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title