Haberler

Rüya Gibi Bir Bayram Nata Vega Outlet'te

Nata Vega Outlet, Bayram süresince zengin eğlence olanakları ile günün her saati alışveriş merkezi ziyaretçilerine bayramın keyfini yaşatacak.

Nata Vega Outlet, Bayram süresince zengin eğlence olanakları ile günün her saati alışveriş merkezi ziyaretçilerine bayramın keyfini yaşatacak.

Nata Vega Outlet ziyaretçileri yapılacak olan birbirinden farklı etkinlikler ile rüya gibi bir bayram geçirecekler. Bayramın 2. günü Animasyon ve Yarışmalar düzenlenirken, Bayramın 3. günü Balonların Efendisi Mehmet Mahmut Erdem ile Balon Show gerçekleşecek. Bayramın 4. günü ise Ankaralıların gönlüne taht kurmuş Beni Affet dizisinin başarılı oyuncusu Gaye Turgut Evin ile birlikte 7'den 70'e programı düzenlenip, etkinlik kapsamında çeşitli birçok hediye verilecek. Alış veriş merkezi ziyaretçileri bu bayramda eğlencenin tadına varıp doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar.

Öte yandan Ankara'nın en büyük alışveriş merkezlerinden olan Nata Vega Outlet güçlü marka karmasının yanında fark yaratan eğlence birimleri ile de hizmet sunan bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu içinde dev bir roller coaster bulunduran ve Ankara'da tek olma özelliği taşıyan eğlence merkezi, go kart, buz pisti ve 14 salonu ile Ankara'nın en büyük sinema kompleksi ön plana çıkıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Erdem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title