Haberler

Rusya'da Doping Depremi Devam Ediyor

Güncelleme:

Rusya'da iki sambocu ve iki bisikletçinin daha doping testinin, meldonyum maddesi yüzünden pozitif çıktığı açıklandı.

Rusya'da doping depremi devam ediyor! Rusya'da iki sambocu ve iki bisikletçinin daha doping testinin, meldonyum maddesi yüzünden pozitif çıktığı açıklandı.

İKİ RUS SPORCUDA YASAKLI MADDE BULUNDU

Uluslararası Sambo Federasyonu Başkanı Vasiliy Şestakov konuya ilişkin yaptığı açıklamada, iki Rus sambocunun doping numunelerinde, yasaklı meldonyum maddesi tespit edildiğini bildirdi. Şestakov, ikisi Rus olmak üzere dört sambocunun doping testlerinde yasaklı meldonyum maddesine rastlandığını aktararak, "Federasyon olarak gereken tedbirleri alacağız, sporcular da bundan ders çıkarsın." diye konuştu.

TEDBİRLER ALINACAK

Şestakov, sporcuların doping testindeki B numunesinin açılmasından sonra Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) kuralları ve diğer taleplere uygun olarak testleri pozitif çıkan sporculara ilişkin tedbir alacaklarını aktardı.

ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Rus TASS ajansı, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayandırarak verdiği haberde ise Rus bisikletçiler, 2012 Dünya Şampiyonu Anastasiya Çulkova ve 2013 Avrupa üçüncüsü Pavel Yakuşevskiy'in doping testlerinin de yasaklı meldonyum maddesi yüzünden pozitif çıktığını duyurdu.


Yakuşevskiy'in 2011 yılı doping testi de pozitif çıkmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Rusya Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

İNSANLİK NEREYE GİDİYOR:

İkinci sinif deprem bunlar sen gel bizim ulkeye sikeci azize baskan dan tutta zerab dan uzan adam erdugana varana kadar hergun yeryerinden oynuyor asker polis sehidmizde cabasi russia sizin deprem yanimizda ne ki

8
6
yanıtYanıtla
Rus uşağı:

Nefretiniz bütün benliğinizi almış özünüze düşman olmuşsunuz oğlum

yanıt0
yanıt1
Rus uşağı:

Tayyibin işi Ruslar yapmaz la

yanıt0
yanıt0
the tatar:

olan rusyayı gorende sız yarattınız sanacak yk rusya battı yok sıstı yok dagılacak kusara kalmayın ac tavuk ruyasında darı ambarı gorur

10
3
yanıtYanıtla
ÇOCUKSUN BELLİ.:

RUSYA DAHA DÜNE KADAR ''''SOVYET SOSYALİST CUMHURİYETLE BİRLİĞİ'''' YANİ SSCB DİYE BİLİNİRDİ. . . AÇ DA TARİH OKU. . . YAŞIN KÜÇÜK BELLİ. . . KIRK YAŞININ ÜSTÜNDEKİLER NE DEMEK İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİR. . DAHA DA DAĞILACAK MERAK ETME. . .

yanıt0
yanıt0
Madalyon:

Genemi doping? Haydaaa yahu bu adamalar dopinsiz wotka bile içemezler. Zaten suriyeye giderken de mutlaka korku bastırıcı ilaç kullanmışlardır. Ele geçen İvanların kanını bir kontrol edin.

12
1
yanıtYanıtla
Rusya:

siz ne içtiniz de Suriye''ye burun sokamadınız?

yanıt4
yanıt2
MMOM:

Müslüman, içinden günde 25. 000 Kelimey-i Tevhid çek. Günün her anında Allah (C. C. ) tesbih etmek Mümin Müslümanlara yakışır.

6
5
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Kitap okuyup kurslara gidip kendini gelistirince bilgili müslüman olursun. 25. 000 kere ayni seyi tekrarlayinca anca aptallasirsin. Hicbir getirisi olmaz. Nefesini bosuna tüketmis olursun.

yanıt10
yanıt5
Anti recep atlı:

Sana söylenecek söz ne biliyormusun kafirun süresi nin son hitabı leküm diynüküm veliye din. gerçi bu senin için bir şey ifade etmez. senin kafa başka taraftan çalışıyor. sen ancak . . . . . neyse. . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title