Haberler

Rumeli Balkan'larda Bayramda Yine Yoğundu

Güncelleme:

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri ve üyeleri, hem birbirleriyle bayramlaştı, hem misafirlerini ağırladı.

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri ve üyeleri, Kurban Bayramın ikinci günü Ahmet Bayraktar Başkanlığında derneğin Serdivan İstiklal Mahallesi Düz Sokak'taki bulunan hizmet binasında bir araya gelerek, hem birbirleriyle bayramlaştı, hem de gelen misafirlerini ağırladı. Bayramlaşma programına MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Protokol ve STK'larla görüştü

Dernekteki bayramlaşma töreni öncesinde, Sakarya Valiliği'nin TÜVASAŞ'ta gerçekleşen toplu bayramlaşma programına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktar burada, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Milletvekilleri Recep Hacıeyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olmak üzere milletvekilleri, askeri erkân, gaziler, STK başkan ve yöneticileriyle tek tek görüşerek tek tek bayramlaştı.


Rahmet ve Başsağlığı

Tüm Sakarya halkının ve üyelerinin bayramını bir kez daha kutlayan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktar, İslam dünyasında yaşanan acıların sona ermesini ve terörün bitmesini diledi. Bayraklar, "Son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden asker ve polislere, Hac'da yaşanan olayda hayatını kaybedenlere ve tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine de başsağlığı diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Bayraktar Serdivan Sakarya Rumeli Güncel Haberler

title